Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

unutamadım gitti..

unutamadım gitti..

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
evet arkadaşlar onunla benzer okulda olmamıza rağmen bir sebepten dolayı kaynaştıkiyi arkadaşlar oldukzaman geçti aşık oldumona söyleyemedim önce arkadaşlığımız bozulmasın diyefakat dayanamadım ve lütfen küsmeyelim diyerek söyledimcevap olarak da arkadaşlığımız niye bozulsun fakat olduve uzun vakit konuştuk devam ettik ben dayanamadım 23 defa daha söyledimyazlar geçti unuturum dedimokul başladı aşk devam ettikonuştuk yeniden fakat bana sevgilim var dedi kıskanıyor konuşmamızı istemiyor dedisinirle küstüm engelledim vssır olarak söylemişti sevgilisi olduğunu fakat ben çaresizlikten sordum birkaç kişiye hakiki mi diyeve kızdan tekrar özür diledim fakat güvenimi nafile çıkardın dediiyi dedim unuturum bu nedenle araya diğer kızlar katmaya çalıştım arkadaşıma aşık oluyor gibi oldum hediyeler verdim ona ama aklımda hala ''o'' vardıyeniden 12 hafta unuttum aklımdan çıkardım sayılır dedimlakin yine rüya gördüm geçen haftalarve yeniden dün gece rüya ben küsüz diye konuşmuyorum lakin yeniden o geliyor konuşuyoruz gülüyoruz fakat kalkınca tümü rüya ne yapmalıyım nasıl unutacam onu ?

858,494Konular
981,567Mesajlar
29,682Kullanıcılar
YgtAkblt52Son üye
Üst Alt