Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Unutamadım gitti...

Unutamadım gitti...
0
104

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadşlar merhaba, benim bir kız arkadaşım vardı Bir rustu Yurt dışarıya tanıştık bir kaç gün buluştuk, yemek yedik ilk olarak sevgilim oluyordu aynı şekilde onunda Ama süre geçti ben TR'ye döndüm ama sürekli konuşuyorduk Bir zaman daha sonra tavırlarında dost etkisiyle önemli değişimler oldu normalde gerçekten sürükleyici biriydi dizden yukarı etek giymez, dekolte giymezdi Bana aleyhinde hareketleri değişti Hep tartışırdık lakin bunlar boş tartışmaydı Her şey bitti ayrıldık Bu koşul beni yıprattı Dönemi berbat bir sıradan ile bitirdim Fakat bir kaç ay birbirimizden kopamadık Sonradan o bir gençlik kampına gitti Oradaki yer alan bir dostum bana fotoğraflarını gösterdi Daha bir kaç ay önce erkekler ile el sıkışmayan kız şimdi mini şortla ve erkeklerle el ele kol kolaydı O lahza resmi olarak yıkıldım Ve ona ''hiç mutlu olma fahişe!'' dedim Sonra pişman oldum lakin olan olmuştu Bundan bir kaç ay sonradan bana doğum günümde mesaj attı Samimi bir mesajdı iki saat konuştuk sonunda sen bana fahişe demiştin hemen aşk falan değil dedi Fakat ben defalarca onu facebookta instagramda her zaman peşine düşüp takip ettim acımı deşiyor, beni üzüyor bu durum fakat engel olamıyorum Bu kızı unutmalıyım beyler bayanlar yardım edin lütfen Bu dönemde kötü geçerse diploma puanı kötü olacak Bir hocam yazın Rusya'ya gidecek beni fazla sever kendisi istersen gel iki hafta bulunacağım orada dedi Eğer gidersem buluşayım mı onunla? Buluşacaksam ne demeliyim?

858,496Konular
982,159Mesajlar
30,101Kullanıcılar
omerdemir1Son üye
Üst Alt