Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Unutamazsın - Gulben Ergen..

Unutamazsın - Gulben Ergen..
0
189

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Unutmak hic kolay değil
Sen de beni hatırlarsın
Senle gecen o gunleri
Unutmazsın hatırlarsın

Bir yerde Adım soylenir
Karşına hayalim gelir
Ben unuttum nasıl denir
Unutmazsın hatırlarsın

Yollarda gorduğun izler silinir
Kağıda yazılan sozler silinir
Yaşanmış anılar nasıl silinir
Hatırlarsın beni unutamazsın

Sen de sevdin benim kadar
Hep yaşandı bu anılar
Ne fark eder gecse yıllar
Unutmazsın hatırlarsın

Bir yerde Adım soylenir
Karşına hayalim gelir
Ben unuttum nasıl denir
Unutmazsın hatırlarsın

Similar threads

Gulben Ergen yılında yepyeni bir albumle sevenlerinin karşısına cıktı Bir yandan albumu dinlerken bir yandan da sizin icin şarkı sozlerini atıyorumimagesgulbenergenuzunyolsarkilarisarkisozleri5adaecc81dd6fgifİyi okumalaaaar Gulben Ergen Uzgunum Şarkı Sozleri Hava soğuk ayaz bu gece Aşk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
klavye sınavında cıkan metinler Zabıt Katipliği Daktilo Metinleri 1Dunya mağduru olan kimsede dindarlık arama cunku kendini goren Allah ’ı goremez makam ve mevki elde etmek istersen kimseye hakaret etme ve hakir goz ile bakma akıllı kişi buyukluğun ve yuksekliğin kibirle elde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
acıklı aşk nickleri acıklı sozler acıklı aşk mesajları kısa acıklı aşk sozleri acıklı sevgi sozleri Aşkımsın, Guzelimsin Yureğimdeki Tek Dileğimsin, Tutunacak Tek Dalım Sen Aşım, Yarınlarım Sen Helalimsin istemem sevmeni artık unutulsun bu fasıl Kullenir gun gelecek,yoksa bu ateş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
224
En Guzel Aşk Sozleri En Guzel Aşk Sozleri Kısa Duşlerini duşleyerek yaşamak, senden nefret ediyorum derken seni sevmek, var olmayan omrumun tamamını sana adamak, sonra goğsune yaslanıp seni duşlemek ve sevmek kalbinin sonunu bilmeden icine bakarak Ruyalara rest cektim uyumuyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Vazgectim Dunyadan Nerde sozler of nerde yureğim Ben de sevdim of sevmedi bilenim Ver elini sonsuza Al beni dunyadan of kalmadı sevenim Yurekler alınmaz pulla parayla Kim yenmiş kaderi duayla Gelinlik giymeden ışığı gormeden Bebeğimden once vazgectim dunyadan Kaderi yenmeden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,496Konular
982,163Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt