Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Unutmak hic kolay değil
Sen de beni hatırlarsın
Senle gecen o gunleri
Unutmazsın hatırlarsın
Bir yerde Adım soylenir
Karşına hayalim gelir
Ben unuttum nasıl denir
Unutmazsın hatırlarsın
Yollarda gorduğun izler silinir
Kağıda yazılan sozler silinir
Yaşanmış anılar nasıl silinir...
Unuturum Diye Yorma Kendini Şarkısı Sozleri
Unuturum Diye Yorma Kendini Şarkı Sozleri
Unuturum diye yorma kendini
Her sevenle beni bir tutamazsın
Bu kadar yurekten sevmişken seni
Oyle kolay değil, unutamazsın
Yıllar sonra bir gun beni anarsan
Kulakların değil, kalbin cınlasın...
Muazzez Abacı Unutamazsın unutamazsın notası gözlerimde dolmuş iki damlasın unutamazsın nota gözlerime dolmuş iki damlasın kalbin çınlasın Unuturum diye yorma kendini Her sevenle beni bir tutamazsın Bu kadar yürekten sevmişken seni Pek basit değil unutamazsın unutamazsın Yıllar sonradan bir...
Yakup Ekin Doneceksin Şarkısı Sozu
Yakup Ekin Doneceksin Şarkısının Sozleri
Unutursun sanma unutamazsın beni
Sevdim diye her gece haykıran değil miydim?
Aşkım kolay değil
Birazcık sabretsen
Goreceksin seni nasıl delice sevdiğimi
Gittiğin yerden doneceksin biliyorum
Bunu ben...
Nezih albumunden Elveda şarkısı
Vazgecilmez değilsin
Elvet unuturum seni
İcimdeki yangının hesabını kim verecek
Kaybolan yıllarımın
Hesabını kim verecek
Elveda bu sana son sozum olur inan
Yureğimi alır ceker giderim
Sensiz gecen kara gecelerin
Acısını icimde haps ederim
Yureğime...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.