Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Unutamazsın Notaları

Unutamazsın Notaları
0
91

Similar threads

Unutmak hic kolay değil Sen de beni hatırlarsın Senle gecen o gunleri Unutmazsın hatırlarsın Bir yerde Adım soylenir Karşına hayalim gelir Ben unuttum nasıl denir Unutmazsın hatırlarsın Yollarda gorduğun izler silinir Kağıda yazılan sozler silinir Yaşanmış anılar nasıl silinir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
Unuturum Diye Yorma Kendini Şarkısı Sozleri Unuturum Diye Yorma Kendini Şarkı Sozleri Unuturum diye yorma kendini Her sevenle beni bir tutamazsın Bu kadar yurekten sevmişken seni Oyle kolay değil, unutamazsın Yıllar sonra bir gun beni anarsan Kulakların değil, kalbin cınlasın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Muazzez Abacı Unutamazsın unutamazsın notası gözlerimde dolmuş iki damlasın unutamazsın nota gözlerime dolmuş iki damlasın kalbin çınlasın Unuturum diye yorma kendini Her sevenle beni bir tutamazsın Bu kadar yürekten sevmişken seni Pek basit değil unutamazsın unutamazsın Yıllar sonradan bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Yakup Ekin Doneceksin Şarkısı Sozu Yakup Ekin Doneceksin Şarkısının Sozleri Unutursun sanma unutamazsın beni Sevdim diye her gece haykıran değil miydim? Aşkım kolay değil Birazcık sabretsen Goreceksin seni nasıl delice sevdiğimi Gittiğin yerden doneceksin biliyorum Bunu ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Nezih albumunden Elveda şarkısı Vazgecilmez değilsin Elvet unuturum seni İcimdeki yangının hesabını kim verecek Kaybolan yıllarımın Hesabını kim verecek Elveda bu sana son sozum olur inan Yureğimi alır ceker giderim Sensiz gecen kara gecelerin Acısını icimde haps ederim Yureğime...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,497Konular
982,565Mesajlar
30,310Kullanıcılar
Agony121213Son üye
Üst Alt