Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Unutamıorum :( takviye edin lütfen

Unutamıorum :( takviye edin lütfen

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar yaşım 18 bundan 3 yıl evvel 8sınıfta oldğuum zamanlar bi kıza vuruldum ilk aşkımdı Sahiden aşık olmuştum aşkı hissetmiştim bana bişeler olmuştu kızla fazla hoş anılarımız olmuştu okulda olsun tenefüste olsun
hiçbir süre sonunda randevulaşma öneri ettim düşünmek istemiş ilkden bana güvenememiş lakin sonra kabul etti varsayım edemiyeceğimden fazla güzel geçti

fakat bir gün hatalı bir ihbar edildi okuldan rivayet niyetine ve benden o gün ayrıldı nedeni çok abuk subuk birşey elimi yormaya bile ihtiyaç değil arkadaşları caydırmış ufaktan ufaktan bakışırdık bahçede arkadaşları yokken konuşurduk bile mektep bitti geçen sene gördüm telefonlarıma cevap vermiyor artık beni istemediğini belirtiyor beni kıskandırmak için sevgilim ayaklarına yatıyor pek tutulmuşum ama anlatamam yıl 2007 kıza hala deliler gibi aşığım bu kız yüzünden hayatım karardı anadolu lisesiyim öss kazanamadım büyük hayal kırıklığına uğradım artık bu işi bitirmek istiyorum size güveniyorum arkadaşlar lütfen ne yapabilriim

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt