iltasyazilim
FD Üye
arkadaşlar eski konularımı okuyan bilir platonik
aşık biriyim onunla telefonda mesajlaşırken çok
samimiyiz lakin sınıftayken böylece yok bundan böyle hiç
konuşmuyoruz attığı mesajdan daha sonra attığı mesaj
'' numaramı sil bidaha bana mesaj atma hadi bb''
attığı mesajdan sonradan birincil defa gördüm sınıfa girdim o gün birbirimizle hiç konuşmadık sınav
vardı normalde her sınavdan önce sınavda nerde
oturacan yardımlaşak sana kopya veririm falan
derdi bugün onuda demedi lakin bişi dikkatimi
çekti kesintisiz bana bakıyodu hatta durumdan
haberdar olmuyan bi arkadaşım bana dedi bu niçin kesintisiz sana bakıyo 6 ders her tarafında aralıksız
bana bakıyodu bakışlarını yakalamaya çalışırken
kesintisiz kaçırıyodu bakışlarını Niçin olabilir
bunun sebebi Bu aralar benle diyaloga girmeye
çalıştı ama hiç bakmadım bile ona sölediği sözleri
benzeri bana demiyormuş gibi davrandım sice doğrumu yapıyorum yanlış mı ? not: lise 3'e
gidiyom benzer sınıftayız Bu önceki konumdu sonradan sevgilisi olduğunu öğrendim ondan uzakta durmaya çalıştım aralıksız kafam bakımlı sanıyodum unutuyorum sanıyodum ama duru öğle değilmiş dahada kötü oluyorum bugün okulların kapanıcağını kendi kendime düşündüm 3 ay tatilde onu unuturum dedim lakin daha sonra onu görmeme korkusu geldi aklıma ansızın bire bire yani kısacası demwk isteddiğim kendimi kandırıyom ne kadar onu hatırından çıkmak desemde dışımdan içimden geçen her zaman ona dahada yakın olmak Okulda ona selam vermiyom hiç konışmuyoz ama derste aralıksız onq bakıyom acaba bana bakacakmı diye kesintisiz içimden diyom keşke gelp benle konuşsa bana bişiler sorsa benimle ilgilense falan unutamıyom
aşık biriyim onunla telefonda mesajlaşırken çok
samimiyiz lakin sınıftayken böylece yok bundan böyle hiç
konuşmuyoruz attığı mesajdan daha sonra attığı mesaj
'' numaramı sil bidaha bana mesaj atma hadi bb''
attığı mesajdan sonradan birincil defa gördüm sınıfa girdim o gün birbirimizle hiç konuşmadık sınav
vardı normalde her sınavdan önce sınavda nerde
oturacan yardımlaşak sana kopya veririm falan
derdi bugün onuda demedi lakin bişi dikkatimi
çekti kesintisiz bana bakıyodu hatta durumdan
haberdar olmuyan bi arkadaşım bana dedi bu niçin kesintisiz sana bakıyo 6 ders her tarafında aralıksız
bana bakıyodu bakışlarını yakalamaya çalışırken
kesintisiz kaçırıyodu bakışlarını Niçin olabilir
bunun sebebi Bu aralar benle diyaloga girmeye
çalıştı ama hiç bakmadım bile ona sölediği sözleri
benzeri bana demiyormuş gibi davrandım sice doğrumu yapıyorum yanlış mı ? not: lise 3'e
gidiyom benzer sınıftayız Bu önceki konumdu sonradan sevgilisi olduğunu öğrendim ondan uzakta durmaya çalıştım aralıksız kafam bakımlı sanıyodum unutuyorum sanıyodum ama duru öğle değilmiş dahada kötü oluyorum bugün okulların kapanıcağını kendi kendime düşündüm 3 ay tatilde onu unuturum dedim lakin daha sonra onu görmeme korkusu geldi aklıma ansızın bire bire yani kısacası demwk isteddiğim kendimi kandırıyom ne kadar onu hatırından çıkmak desemde dışımdan içimden geçen her zaman ona dahada yakın olmak Okulda ona selam vermiyom hiç konışmuyoz ama derste aralıksız onq bakıyom acaba bana bakacakmı diye kesintisiz içimden diyom keşke gelp benle konuşsa bana bişiler sorsa benimle ilgilense falan unutamıyom