Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Unutamıyorum hatırından çıkmak istemiyorum onunda beni sevebilitesi var takviye.

Unutamıyorum hatırından çıkmak istemiyorum onunda beni sevebilitesi var takviye.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
2019 yazından beri sınıfımdaki kızla benzer dershaneye yazıldık her zaman beraber hep yananaydık oysa eski sevgilisi bnim uzakdan arkadaşımdı lise 4 e gidiyorum ve lise 3 snıfından yazından beri başladı bu kıza olan aşkım fakat ne olduysa oldu daha sonra ben ona söylemedim söyleyemedim onu sevdiğimi söylersem bana küsüceğini biliyodum ve söylemesemde anladı , bu eski sevgilisinin en yakın arkadası bizim dershaneye gelince eski sevgilisyle barıstı ve suandada ckıolar ara sıra mesaj atıo neden okula dershaneye gelmiosun dio
bana bni sen suan cıktığımdan daha pozitif seviosun dedi lakin ben onu seviyorum dedi bişi diyemedim bi defa sınıfda tek kaldık birbirimize bakıp ağladığımız oldu bunun gibi bir sürü şeylerde oldu ve bunun cana yakın olduğu bi arkadaşı var bizim okulda oda ona demiski onunlamı cıksam (bni kast ediyor) bni kmse bu dek sevmemişti lakin kimseye söyleme sana bunu dediğimidemiş bn bunu zorda olsa öğrendim mutlu oldum ve geçenlerde artık konusmucaz diye mesaj attı ve gene aram kötü dediğim gibi bazen mesaj atıyor acıklı olduğumu biliyor bu yüzdenmi yahut bi sevgi besliyorda ihanet etmekdenmi korkuyor başım çatlıycak gibi gücüm kalmadı

858,496Konular
981,710Mesajlar
29,780Kullanıcılar
eennnSon üye
Üst Alt