Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Unutamıyorum unutmakta istemiyorum yardım

Unutamıyorum unutmakta istemiyorum yardım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ilk Kez merhabalar direk konuya giriyim ben bundan 3 yıl önce aşık olmuştum kıza oda bana aşık olmuştu gözlerime bakıyodu kesintisiz bende bakıyordum deli gibi aşıktık daha sonra taşındılar denizliye bütün 3 senedir unutamıyorum unutmakta istemiyorum hergün aklımda lakin yaz tatilinde teyzesıne geliyolar teyzeside bizim yan komşu yani anlıcanız yılda 3 ay görebiliyorum sevgili değiliz fakat deli gibi aşıgım ona suan o beni unutmuştur lakin onsuz yapamıyorum facebookta resimlerine bakıyorum gözlerim doluyor aglıyorum kalbim yerınden çıkacakmış gibi oluyo hayatım altüst oldu hiçbişeyden lezzet alamıyorum yaşam fazla kötü geliyo onsuz olmuyo intihar etmeyi düşündüm artık dayanamıyorum vefat gibi geliyor fazla kötü aşık oldum seviyorum deli gibi yaz tatılınde geliyor ama 3 sene önceki gibi olmuyo offff yardım nolursunuz sizde illaki aşık olmuşsunuzdur ne yapmam lazım hayat kuytu geliyo bana sıkışmış gibiyim aglıyorum her gece aşkımdan ölüyorum elimden bişi gelmiyo yapamıyorum onsuz LÜTFEN YARDIM EDİN

858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt