iltasyazilim
FD Üye
Neden bir kız sevdiğini söyler kendine bağlar ? herşeyi kabullenip randevulaşma zamanı geleceği zaman kıvırmaya başlar ve olmaz der ? bazı kişiler Naz diyor ama batsın böyle Naz olmaz heraldeve reddettiği halde sana karşı hislerim var fakat korkuyorum ne aramak? bir umut kapısı neden bırakıyorlar ? ve diğer insanları örnek göstererek ilişkiler hiç bi süre uzun sürmez gibi şeyler söylüyor ve ayrılırsak üzülürüz diyor daha fena olmazmı erkek için önce seviyorsun sonradan reddediyorsun bütün bu korkma güvenmeme kendine güvenmeme meselesini niçin kabul etmeden önce düşünmedin ve benle konuşmaya başladın ?? neden bi kız bunu yapar ? madem içinde bana karşısında his var niçin güvenmiyor ? seni bana çeken birşey var diyor lakin kendimden kaçıyorum diyor ben bu kızın güvenini nasıl kazanıcam ?? tek sorun şu diyor AYRILIRSAK üzülürüm sende üzülürsün sonradan senın ve benım ıyılıgım için diyor ya böyle abuk subuk bişe olurmu arkadaş sorularıma güzel yanıt verecek arkadaşlara teşekkür ederim ve bu kızı seviyorum onu çok seviyorum 2 gün önce çok hoş konuşurken ansızın bire dönmesi çok fena oldu çok üzgünüm yardım edin