Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

unutamıyorum...

unutamıyorum...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhabalar daha öncede konu açmıştım yaklaşık 2 hafta önce falan ve bazı arkadaşlarada özel mesajlarda bulunmuştum ve bana önerilerde bulunmuştunuz
1sosyalalleş
2etrafında daha fazla kız olsun
gibilerinden yorumlar geldi ama hepsini yapmaya çalıştım olmuyor

Kızdan soğmak istiyorum bana yaptıkları aklıma geliyo sinirleniyorum strese giriyorum
daha önce nasıl yaşadıysan öle yaşa demişti arkadaş ama yok olmuyor!
nasıl unutacağımı bilemiyorum

Kimseden hoşlanmıyorum diyip ertesi günde kankasına bana birisini ayarlasana demesi başka erkeklere tabiri caitse kuyruk sallaması beni çileden çıkarıyor beni kıskandırmaya çalışıyor başarmıyoda yok fakat öle yaptığı için ona trip falan atmıyorumbeni görür görmez facebookta falan olsun hemen sohbeti kapatıyor lakin fazla güzel sohbetimiz oluyor bana dertlerini anlatıyor çözüm buluyorum açıkçısı psikoloğu oluyorum onunlakin ne olursa olsun olmuyor ayrı çözümler verin bağlandım maalesef bu kıza ne olursunuz destek edin kimseden hoşuna gitmek istemiyorum kendi halimde yaşamak istiyorum lakin beceremiyorum

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt