Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

unutamıyorum

unutamıyorum
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
unutamıyorum 1549071093 1549071093 unutamiyorum5c54f2fa0ae34unutamiyorum5c54f2fa0ae34 http:wwwdudakpayicomimages05 UNUTAMIYORUM Unut seslenmek basit gel bana sor bir de Unutamiyorum iste unutamiyorum Bir sey var suramda beni kahreden Suramda bütün yuregimin ustunde Cakili duran bir sey var Elimde degil sokup atamiyorum Dalip dalip gidiyor gozlerim derinlere Kimi gorsem azıcık sana benziyor Seni hatirlatiyor su bulut su gokyuzu Su kayalari doven deniz Su huzunlu melodi su napoliten sarki çok eskiden beraber dinledigimiz Boyuna seni dusunuyorum tekrar tekrar usanmadan Simdi diyorum o ne yapiyor acaba O guzelim gozleri kime bakiyor O canim elleri nerde Fakat gunler o gunler degil Aksamlar o aksamlar degil Ve kalan simdi yalnızca ozlemin gecelerde Durup durup seni buyutuyorum icimde Seninle acilar buyutuyorum Yeni yeni kederler buyutuyorum dayanilmaz Benekli sular yuruyor iliklerime Bir zehir karisiyor kanima anliyor musun bir daha gorsem seni diyorum bir daha gorsem Bir gun olsun bir dakika olsun Unut çağırmak basit, gel bana sor bundan başka Hatirladikca gozyaslarimi tutamiyorum Dilimin ucunda sen Basimin icinde sen Alın Yazısı misin, ecel misin nesin sen Unutamiyorum iste unutamiyorum​  

Similar threads

YENIDEN gorsem seni diyorum yeniden gorsem Unut çağırmak kolay gel bana sor dahası Unutamiyorum iste unutamiyorum Bir sey var suramda beni kahreden Suramda tam yuregimin ustunde Cakili duran bir sey var Elimde degil sokup atamiyorum Dalip dalip gidiyor gozlerim derinlere Kimi gorsem biraz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
sanane şarkı sozu ismail yk 2019 ismail yk sanane şarkı sozu Yalvardim ama olmadi Sozlerin beni avutmadi Gittigin o gunden beri Bu kalbim seni unutmadi BIliyorum sen bana aciyorsun Bir gun sende unutursun diyorsun Kalbini aldin gittin benden Bari hayallerimi bana birak Sen beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
nefret ayrılık nickleri korku ayrılık nickleri koyan ayrılık nickleri sevgiliye koyan sözleri sevgiliye nickler sözleri » Bak yeniden soldu güneş tekrar akşam oluyor ömrümün kadehine sensiz birgün doluyor sen mahrum diye inan dertligim kederliğim gelmezsen kahrolurum yıkılırım sevgilim seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Reddedildikten Sonradan Karizma Gerçekleştirmek ) 1ben acilarin cocuguyum modeli merve benimle cikar misin? haiir * tamam merve simdi git ve beni yanlizligim ile yanliz birak 2kivrak modeli merve benimle cikar misin, misal iki biletim var ateslerin dansi'na? hayir * aa simdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Ayrilmamiz lazim ayrılmamız lüzumlu ayrilmamiz lazim Ara Sıra oyle ara sıra boyle, ara sıra icten bazen suctan lakin egri lakin bugru, soylenir durur ayrilik esnasinda bazi sizi sozler, iste bu bazi sizi ayrilik sozlerinden bir demet yasemen) ayrilmaliyiz, sekerim benim bilmedigim bir besik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt