Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Unutkanlığa Karşı Dua

Unutkanlığa Karşı Dua
0
129

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Unutkanlığa Karşısında Dua
Bellek Yitimi için Dua

Bu üç dua sabahtan akşam 3 kez okunur Öğrencilerin derslerini daha iyi anlaması için, sınava hazırlananların hazırlıklarına takviye olması için, unutkanlıktan korunmak ve buna aynı şeyler için faydalıdır, tavsiye edilir

1 Allâhümme elhimnî ilmen efkahü bihî evâmirake ve nevâhiyeke verzuknî fehmen a'lemü bihî keyfe ünâcîke yâ erhamer râhımiyn
Anlamı: Ey merhametlilerin en merhametlisi Allah'ım Senin rahmetinden niyaz ediyorum k,; Peygamberlerine verdiğin anlayış ve akıl kabiliyetinden ve yakın meleklerine verdiğin iham kabiliyetinden bana da ver

2 Allahümmerzuknî fehmen nebiyyîne ve hıfzal murselîne ve ilhamel melâiketil mukarrabiyne bi rahmetike yâ erhamer râhımiyn
Anlamı: Ey merhametlilerin en merhametlisi Allah'ım Senin rahmetinden istiyorum ki; Peygamberlerin anlayışını ve onların hafızası gibi hafızayı ve kendine yakınlaştırdığın meleklerin ilhamını bana lutfet

3 Allâhümme ekrimnî bi nûril fehmi ve ahricnî min zulümâtil vehmi veftah li ebvâbe rahmetike venşur aleyye min hazâini ılmike yâ erhamer râhıym
Anlamı: Ey merhametlilerin en merhametlisi Allah'ım Bana kavrayış nuru ihsan et Beni vehim karanlıklarından kurtar Rahmet kapılarını aç ve ilim hazinelerinden bana lutfet

*

Similar threads

Unutkanlık için Okunacak Dua, Amnezi Duası, Allahümme elhimnî ilmen efkahü bihî evâmirake ve nevâhiyeke verzuknî fehmen a'lemü bihî keyfe ünâcîke yâ erhamer râhımiyn Allâhümmerzuknî fehmen nebiyyîne ve hıfzal murselîne ve ilhâmel melâiketil mukarrabiyne bi rahmetike yâ erhamer râhımiyn...
Cevaplar
0
Görüntüleme
274
Amnezi sorunu için okunması öğüt edilen bir dua paylaşacağız sizlerleEğer sizde unutkanlığınızdan şikayetçiyseniz aşağıdaki duayı okumayı alışılmışlık haline getirinUnutkanlığınız varsa,çoğu kez birşeyleri unutup hatırlayamıyorsanız, aşağı sizlerle paylaşacağımzı duayı her gün okumanız tavsiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
Unutkanlığa Karşı Dua Unutkanlık icin Dua Bu uc dua sabah akşam 3 defa okunur Oğrencilerin derslerini daha iyi anlaması icin, sınava hazırlananların hazırlıklarına destek olması icin, unutkanlıktan korunmak ve buna benzer şeyler icin faydalıdır, tavsiye edilir 1 Allahumme elhimni ilmen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Hûd Sûresinin Fazileti Nedir Hûd Sûresinin Fazileti Hakkında Data Sevgili Peygamberimiz buyuruyorlar fakat: Cuma günleri Surei Hud'u okuyunuz Ebu Bekr (ra), Resulü Ekrem'e: Seni ne ihtiyarlattı? diye sorunca, Resulü Ekrem: Hud, Vakıa, Amme ve İzeş şemsü küvvirat sureleri ihtiyarlattı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Safer Ayında Her Gün Okunacak Dualar Aşğıdaki duayı Safer ayında hergün okumanız nasihat edilmiştir SAFER AYINDA HER GÜN OKUNACAK DUA Bismillahirrahmanir rahiym E'ûzü billahi min şerri hâzâ'zzamâni ve este'izu bihi min şürûri sâiri'zzamâni ve e'ûzu bicelâli vechike ve cemâli kudsike...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt