Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Unutma nickleri

Unutma nickleri
0
72

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Unutma nickleri unutmak nickleri hayat yalan nickleri unutma beni unutma umrumda bile değilsin İnsan kılığına girmiş köpeklerin çıkardığı seslere, ritim tutup dans edebilcek kişilikteyim BeNi hatırlamamak iÇiN YEMİnLeR ETMİŞSiN GÖZLeRiM GELMiş AKLıNa VaZGEMiŞSİn BeNDEn HaBeRSiZ ÇEkİp UzAKLaRa GiTMİŞSiN BİLİYOMUsUn ? SeVGİLİm UMRumDa BİLe DeGiLSin Yanlış nedir dürüst nedir, yaşamın ikileminde yaşamak zorsa, herkes zorlama insan farkımız nedir ? Korkularımızdan korkmanın bilinç altına in bakalım orda azıcık dur bakalım nefret edilen şey nedir ? вiя ∂öи вαк иє кαℓ∂ı єℓiи∂є! Öptüqüm dudaklarını, saclarını unuttumm Uyurken seyrettiqim yüzünüde unuttum ama qözlerin varya o âmâ mümkün qözlerin, onlar hala duruyor bende yarası deriN ! Mücâdele Benim olduqum yerde krallığın sökmez bi seçim yapılcaksa yol alman lüzum benim sarayımda senin gibi köylü vezirlerin borusu ötmez Siz; öksüz köpeklerin dostluğunda, kasap önünde et bekleyen kedileri dert ortağı edinmişsiniz Benden uzaktan olun* 3G hızıyla yakında hayatımız çok değişecekmiş, Yürüyedur Türksel kurtar bizi bu hayattan 3 demişken, 3 günden pozitif ayrı durmak çok pis günahmış 3 günü, 3 haftayı, 3 ayı, 3 yılı devirdin sevgilim 13mevsim bu, belki bu kış özlersin Karaktersiz insanlarla dolmuş bundan böyle her tarafım Dünya düzeni bu biçimken ben barışı aradımm Savaşmaksa tercihim ardına kadar ben varımm Uyarı edin benzemem ben kimseye toparlanınn! ,) Duygularım çalan şarkı gibii işte ritim ben ve melodi senn ! αşкıм вİттİ вυηDαη ѕσηяα çєктİη gİттİη вυηυ кαвυL єт уαşαηαηLαяα ѕαуgıη уσкѕα αL ѕαηα вєηDєη αDυкєт I know Your love is just a lie Biliyorumki aşkın yalnızca bir yalan It's nothing but a lie Bir yalan dışarıda hiçbirşey I feel it Bunu hissediyorumm İnsan kendinin en güzel aynasıdır! hiç yansımanıza baktınız mı? Görüntünüzden öte ruhunuzda neler var? hayat yalan dünya yalan Kendini hiç olmazsa yalan etme gözümde Etrafa nefret salanın kendisi de korkuyordur нαк εδεи βіяіуζε уαşαиδιğıиδα,, βія özgüяζϋктüя αşк! ѕоицç нεя иε оζцяѕα оζѕци!!! ALLah özeLini qüzeLini yaZsın aLnımaa (  

858,506Konular
983,057Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt