Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

unutmak

unutmak
0
37

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
unutmak Su lahza yaninda degilim,yasanmayan gunler,soylenmeyen sozler var icimizde,sen mahrum,ben yokum,biz yokuzbu yeni hayatimizdaNe olmustu,nasil olmustu,dusundum,dusundum bulamadim bizi ne ayirmisti,sen mi istemistin bunu,ben mi istemistim,yokladim anilarimizi bulamadim gercek neydi Guzel gunlerdi yasadigimiz,tatli anilardi,aci olanlari da vardi belki, ben sadece tatli olanlari hatirliyorum veya onlari hatirlamak istiyorumIkimiz de sevdik,sevdik ama yetkisiz olan bir seyler vardi biliyorum,sen beni,ben seni tamamlayamadik,biz denedik ve basaramadikSimdi sen ayri yollardasin,ben ayri yollardaHic bir kinim,kirginligim yok sana ,isterim ama sen defalarca mutlu ol,sevdiklerinle,ailenle mutlu olAllah im bagilasin seni onlara Benim ama,bitmis kullenmis,uzerinden yillar gecmis,cabuk baglamis bir sevgi,oyle bir sevgi oysa bu geriye sadece mahsum bir dostluk kaliyorEski gunlerin anisina derler ya iste oyle,sevdigim,sevildigim eski gunlerin anisina,hatırından çıkmak unutulmaktir,hatırlamamak bosvermek,yasamamis saymaktirNeden unutayim ancak,niçin yasanmamis sayayim ancak,hayatimda olan,beni ben yapan seyleri,hatiralari,hatiralarimizi  

858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt