Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Unutmama asistan olun

Unutmama asistan olun
0
220

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar yaşım 14 8sınıfa gidiyorum ve 6sınıftan beri sevdiğim bir kız var Onu unutmaya çalıştıkça her geçen gün sevgim daha da artıyor
Onun beni sevip sevmediğini bilmiyorum Geçen gün rüyamda onunla sevgili olmuştum ve bu beni fazla etkiledi Onu daha da sevmeye başladım Bu yaşta bu sevgi nasıl oldu anlamıyorum
Sizce onu unutmalı mıyım yahut neler yapmalıyım lütfen bana azıcık destek edin

Similar threads

Ben lise son sınıftayım ve sevdiğim bir kız varBen istanbulda okuyorum kız ise sakaryada fen lisesindeben kızı ilk dersanede görmüştüm 6 Sınıftayken Keza de aynı okuldaydıkkızı ilk gördüğümde etkilenmiştim 8 Sınıfa değin 3 sene aynı dersaneye gittikkıza aşık olmuştumkız da derste her zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Evet baylar ben 8sınıfa gidiyorum bundan yaklaşık 1 ay önce bir kız bana aşırı derecede alaka göstermeye başladı 34 gün sürdü ve bende onu sevdiğimi anladım ve konuşmaya başladım genelde her zaman sanaldan (birincil aşkım)konuştuk 2 gün sanaldan kısa kısa muhabbet ettikten sonra dedim sinema...
Cevaplar
0
Görüntüleme
200
mrb ben lise 2 ye geçtim özellikle 7 sınıftan sonra birazcık daha büyüdüğüm için gerçek aşkı aramaya başladım 16 yaşıma geldim 2 kızdan hoşlandım birisine sevdiğimi söledim oda seviyordu ama çıkma durumu falan olmadı neyse 1 sene öncesine kadar bir kızı gördüm ben onu tanıyordum ama o beni daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Merhaba arkadaşlarBen gerçekten çok baskı durumdayımNe yapacağımı bilmiyorumYardımcı olursanız çok sevinirimİçinde bulunduğum vaziyeti anlatıyim(Tamamını okumadan açıklama yazmayın lütfen!) Döneme birincil başladığımız anda sınıfta bir kız vardıOnu görür görmez bir şeyler hissetmeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Merhaba arkadaşlar sizlere başımdan geçen bir olayı açıklamak istiyorum Çıktığım bir kız vardı herşey hoş başlamıştı ara sıra kavgala ediorduk tabi O hayatıma girdiğimden beri bir fazla şeyim değişmişti Onun için yaşıyordum sözde, hayatım değişiyordu nasıl anlatim fakat Her neyse aramız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt