iltasyazilim
FD Üye
Eğer sevdiğinize ulaşamiyorsanız yapacaklarınız aşağıdakilerini sırasıyla uygulamak
bu konuyu acmamın sebebi bunu etrafımdaki arkadaslarımın ve tabiki benim de sevdiklerimize kavuşamadığımız için uyguladığımız küçük birşey unutmanıza azda olsa muavin olabilir bu denedik işimize yaradı
ilk ilk olarak yapacağınız şey
1 & Ona dair herşey silmek örnek: facebook,msn,telefon,resmi vb şeyler
daha sonraki adım
2& diğer bir kız bulun takılmak için (bağlanmamak şartıyla) ona alaka gösterin birazcık onla cıkarken mutlaka 12 kez sinemaya git komedi flim izleneden duygusal değilde komedi derseniz hissi eski sevgilinizi aklınıza getirebilir ve bitmiş hatırlaya bilirsiniz
3&aralıksız arkadaş ortamına gir eğlenceli şeyler yap gez dolaş onu gördüğün zaman okulda ya da dışarda ona bakma kafanı cevir ve günde 1 defada olsa evde yada arkadasının evinde komedi flimin yetersiz olmasın
4 & Onun hakkında kötü şeylerde düşünerek unutabilirsin örneğin
Ter kokarken
ağzı kokarken
ayağı kokarken
yelenirken vb şeyler işte ( yazarken bende güldüm ne yapim)
sorularına şimdiden yanıt veriyorum konuya yanıt vermicem çünkü
Neden komedi flim? birisini sevdiğiniz süre moreliniz 0 dır ve komedi flim morelinizi birazda olsa yükseltmeye muavin olur
neden onun hakkında kötü şeyler düşüneyim?
belirli ol yukardaki fena şeyleri ona karşı düşün herkesten soğucaksın
ADAMAKILLI KENDİ FİKRİM YAKLAŞIK 10 KİŞİNİN ÜZERINDE DENEDİM İŞE YARADI
ve arkadaslarımın yorumu son madde yüzünden bundan böyle hiç bi kıza ilgi duymuyorum gibi laflar etiler
bu konuyu acmamın sebebi bunu etrafımdaki arkadaslarımın ve tabiki benim de sevdiklerimize kavuşamadığımız için uyguladığımız küçük birşey unutmanıza azda olsa muavin olabilir bu denedik işimize yaradı
ilk ilk olarak yapacağınız şey
1 & Ona dair herşey silmek örnek: facebook,msn,telefon,resmi vb şeyler
daha sonraki adım
2& diğer bir kız bulun takılmak için (bağlanmamak şartıyla) ona alaka gösterin birazcık onla cıkarken mutlaka 12 kez sinemaya git komedi flim izleneden duygusal değilde komedi derseniz hissi eski sevgilinizi aklınıza getirebilir ve bitmiş hatırlaya bilirsiniz
3&aralıksız arkadaş ortamına gir eğlenceli şeyler yap gez dolaş onu gördüğün zaman okulda ya da dışarda ona bakma kafanı cevir ve günde 1 defada olsa evde yada arkadasının evinde komedi flimin yetersiz olmasın
4 & Onun hakkında kötü şeylerde düşünerek unutabilirsin örneğin
Ter kokarken
ağzı kokarken
ayağı kokarken
yelenirken vb şeyler işte ( yazarken bende güldüm ne yapim)
sorularına şimdiden yanıt veriyorum konuya yanıt vermicem çünkü
Neden komedi flim? birisini sevdiğiniz süre moreliniz 0 dır ve komedi flim morelinizi birazda olsa yükseltmeye muavin olur
neden onun hakkında kötü şeyler düşüneyim?
belirli ol yukardaki fena şeyleri ona karşı düşün herkesten soğucaksın
ADAMAKILLI KENDİ FİKRİM YAKLAŞIK 10 KİŞİNİN ÜZERINDE DENEDİM İŞE YARADI
ve arkadaslarımın yorumu son madde yüzünden bundan böyle hiç bi kıza ilgi duymuyorum gibi laflar etiler