Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Unutmayın..

Unutmayın..
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Unutmayın İnternette dolaşırken bu güzel yazı ile karşılaştım Ve sizlerle paylaşmak istedim Okurken ne kadar da hoş bir yazı dedim okudum okudum ve en son cümleyi okuduğumda anladım ancak öğreneceğim daha çok şey var Umarım sizlerde benim gibi beğenirsiniz 1549106443 1549106443 unutmayin5c557d1017f19unutmayin5c557d1017f19 unutmayin5c557d1017f19 Çocuklarınızı iyi yetiştirin Doğruları söyletin Canı istemediği içiVazoyu kim kırdı dediğinizde ben kırdım diyebilsin Yükümlülük almayı öğretinn çalışmadığında elektrikler kesikti demesin Yalnızca kendi üstüne düşeni yapıp kenara çekilmemesi gerektiğini; defalarca yeniden her şeyden Birini ezmeden de yukarılara çıkabileceğini hatta ara sıra yukarılara denilen şeyin çıkılmasada olur bir yer olduğunu öğretin Kızlarınızı iyi yetiştirin Kendi kendilerine yetmeyi öğretin Namuslu olmanın candan gectiğini öğretin Evden çıkar çıkmaz birincil köşede eteğinin boyunu kısaltmasına gerek olmadığını öğretin İstediğini giymeyi öğretin İnsanın ahlakının yalnızca kendi beyninde olduğunu öğretin Kıskanılmanın sevilmeyle aynı olmadığını öğretin Kıskanılmanın güzel, saygısızlığın fena olduğunu öğretin Beni fazla kıskanır, dışarı çıkarmaz, şunu bunu giydirmez diyen adamla kibir duymamayı bunun sahiden kendine hakaret olduğunu öğretin Arayıp neredesin; kiminlesin vs diyen adama seni tanımadan önce nasıl davranacağımı bilmiyor muydum haddini bil demeyi öğretin Eşlerini aldatan erkeklerin yandaki ikinci bayan olmamayı öğretin Erkeklerle yalnızca dost olunabileceğini çünkü onlarında sadece insan olduklarını öğretin Oğullarınızı iyi yetiştirin Karşısında cinse hürmet duymayı öğretin Gece yarısı evine dönen kadının aranmadığını öğretin Bir kadının omzuna dost olarak da sarılabileceğini öğretin Dokunmaktan korkmamasını öğretin Sevmenin bedel verme olduğunu öğretin Sahip çıkmayla sahibi olmanın ayrı olduğunu öğretin Bütün gençliğini birileriyle beraber olmaya çalışarak geçirdikten daha sonra kimseyle beraber olmamış birini bulup evlenmeye çalışmanın ikiyüzlülük olduğunu öğretin Bulunmaz Hint kumaşı olmadıklarını; olsalar bile burun silinen mendillerin de kumaştan yapıldığını; hiç kimseyi küçük görmemeyi öğretin LAKIN ÖNCE KENDİ İÇİNİZDEKİ ÇOCUĞA ÖĞRETİN  

858,507Konular
982,857Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt