Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Unutulmaz Oyun Müzikleri: Undertale - Hopes And Dreams

Unutulmaz Oyun Müzikleri: Undertale - Hopes And Dreams
0
119

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73

Ahhh Undertale. Senin için neler söylendi neler? Hiç kimsenin beklemediği anda çıktın, ortalığı salladın gerçek olduğuna inandığımız güzide karakterlerle, sıcacık hikâyeyle ve doğal ki tadı damağımızdan çıkmayan müziklerle. Çokça yetenekten beni hudut eden Toby Fox’tan çıkma, oyunun atmosferine mükemmel halde uyan bu müzikleri kim unutabilir, değil mi?

Sahiden de, gönlüm tüm playlisti buraya döşemek istiyor lakin yapacak bir şey yok. İçlerinden en unutulmazını seçmem gerekiyor. Ben de karalar bağlayarak oturdum, benim için apayrı bir yanı olan Determination’ı objektif dünyamdan uzak tuttum ve sonuç olarak Hopes And Dreams’te karar kıldım. Artık derhal “Neden X’i seçmedin ha Mert” diyebilirsiniz, haklısınız da. Niçin onu seçmedim ya ben? Ancak onu seçsem bu sefer de Hopes And Dreams’e yazık oluyor. Ne yapabilirim yani ben :(

Hopes And Dreams, Undertale’i anlatan en yeterli müzik kanımca. Intro aslında bize umudun hala var olduğunu, tıkılı kaldığımız taraftan kurtulabileceğimizi başarılı bir formda hissettiriyor. Introdan sonra boss savaşlarındaki yüksek dinamizmi yaşıyoruz müzikte. Yolun aslında ne kadar da çetrefilli olduğunu anlıyoruz. Müzik bu türlü böyle inişler çıkışlar eşliğinde Undertale’in peri masalını andıran hikâye örgüsünü, mizahını, oyunda neredeyse her alanda belirtilen “sevgi” kavramını epey başarılı veriyor ki dinlediğinizde oyunda yaşadıklarınızı hatırlayıp derinden bir “Vay be” çekebiliyorsunuz.

Şayet siz de Undertale’in müziklerine doyamayanlardansanız YouTube’daki eksiksiz cover’lara da kesinlikle göz atmalısınız. Birbirinden hoş emekler harcanarak yapılmış içerikler mevcut.  

858,500Konular
982,380Mesajlar
32,975Kullanıcılar
yazaraliSon üye
Üst Alt