Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

unuversite sınavına girmeden ozel unuversiteye gidebilirmiyim

0
95

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0

Evet yurtdışındaki universitelerde okuyabilirsin orneğin;

KHARKOV KULTUR UNİVERSİTESİ
GİBİ ULUSLAR ARASI DEVLET UNİVERSİTELERİNDE OKUMAK AYRICALIKTIR
Yıllık herşey dahil 5500 $ dan başlayan fiyatlarla Ukrayna Kharkov ’da universite eğitimi alabilirsiniz YOK ’un tanıdığı ,icin denklik alabileceğiniz, Kharkovdaki universitelerde, ustelik sadece OSS ye girmiş olmanız yeterli İlk yıl hazırlık eğitiminin ardından dilediğiniz universitede, istediğiniz bolumde eğitim alabilirsiniz
Ukrayna Kharkov universiteleri yurtdışı eğitim alternatifleri arasında en ekonomik secenektir Eğitim, konaklama, yaşam maliyetleri, ailelerin rahatlıkla karşılayabilecekleri seviyede olup, Turkiye'deki universitelerden daha ucuza eğitim alabilirsiniz Kharkov ’daki universiteler Avrupa birliği universitelerince denk kabul edilmekte ve eğitim kaliteleri dunyaca kabul gormektedir Dilerseniz YOK denklik sınavına girerek diplomanızın denkliğini de almanız mumkun!

Universite yıllık ucreti 1200 1750 $
Yurt yıllık fiyatı 150 550 $
Yemek yıllık fiyatı 500 850 $
Ucak gidiş donuş bed 400 500 $
Metro, telefon kartı 150 250 $
Hizmet giderleri 3100 3100 $
Toplam ortalama 5500 7000 $

Fakat buradaki universitelerde bulunan bolumlerle denkliğine bakmanız gerek yoksa mezun olduktan sonra calışma imkanınız olmayabilir

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt