Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ups

Ups
0
128

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
iyi günler ben vatandan bir masaüstü bilgisayar toplattım kasamın güç kaynağı 750 watt elektrik kesintisinden projelerimi kaydedeceğim kadar kapanmasın diye bir ups (kesintisiz güç kaynağı almayı düşünüyorum) 1000VA600Watt tunçmatik Lİtell ürününü beğendim sorum şu ki ups 600Watt olmasına rağmen kasama alabilirmiyim Alamıyorsam önereceğiniz bir ups varmıdır Şimdiden teşekkür ederim

Similar threads

Ups
iyi günler ben vatandan bir masaüstü bilgisayar toplattım kasamın güç kaynağı 750 watt elektrik kesintisinden projelerimi kaydedeceğim kadar kapanmasın diye bir ups (kesintisiz güç kaynağı almayı düşünüyorum) 1000VA600Watt tunçmatik Lİtell ürününü beğendim sorum şu ki ups 600Watt olmasına rağmen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Ups
iyi günler ben vatandan bir masaüstü bilgisayar toplattım kasamın güç kaynağı 750 watt elektrik kesintisinden projelerimi kaydedeceğim kadar kapanmasın diye bir ups (kesintisiz güç kaynağı almayı düşünüyorum) 1000VA600Watt tunçmatik Lİtell ürününü beğendim sorum şu ki ups 600Watt olmasına rağmen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Kesintisiz Güç Kaynağı (UPS) Nedir? Kesintisiz güç kaynakları (İngilizce: Uninterruptible Power Supply – UPS), elektrik enerjisi ile beslenen sistemleri hem şebekede meydana gelen veya gelebilecek çöküntüler, yükselmeler, ani değişikler, harmonikler gibi gerilim dalgalanmalarına karşı koruyan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Windows’un ayarlayabileceğiniz birçok gelişmiş güç ayarı vardır. Bu seçenekler performans ve pil ömrü arasında seçim yapmanıza, kritik pil düzeyine sahip olduğunuzda Windows’un ne yaptığını denetlemenize ve güç düğmesine basıp kapağı kapatmanın ne yapacağını ayarlamanıza olanak tanır. Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Akım Korumalı Priz Nedir? Akım korumalı priz, elektrik ile çalışan aletlerin yüksek akım ve voltaja maruz kalmasını engelleyen bir tür elektrik prizidir. Bu alet, cihazın ani enerji dalgalanmaları sonucunda zarar görmesini engelleyecek bir yapıya sahiptir. Akım korumalı prizin yapısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
186
858,497Konular
981,996Mesajlar
29,981Kullanıcılar
mordowSon üye
Üst Alt