Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ups

ups
0
118

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ups ler ile ilgili bir sorum olacak elektrik işinden pek anlamam da bilgisayarım ve çevre elemanlarının çekebileceği maximum watt değerlerini topladım birazda yukarı yuvarlayarak 360 watt gibi bir sonuç çıkardım bir ups almaya karar verdim 1500VA 900watt değerinde yazıyor şimdi elektrik gittiği zaman sistemi bu ups ne kadar bir süre açık tutabilir?

Similar threads

En ufak bilgisayardan en büyük bilişim sistemine kadar bir bilgisayarın çalışması için gerekli pek çok farklı donanım ünitesi vardır. Bunlar ortasında bilinen lakin nedense pek önemsenmeyen PSU kısaltması ile anılan güç kaynağı ünitesi ise düşündüğünüzden çok daha kıymetli. Zira öteki donanım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Bilgisayar kullanıyor ama yaşadığınız gezegeni seviyorsanız, sizin de sorumluluk alarak dikkat etmeniz gereken bir şey var Güç tasarrufu! Bu bilgisayarınızı nasıl daha az enerji harcayacak şekilde kullanıcağınızı, güç tasarrufunun inceliklerini ve neden gerekli olduğunu merak ediyorsanız, hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Extreme Soğutma Yöntemleri Ayrıntılı Anlatım Gaz Destekli Sıvı Soğutma (Chiller, Water Chilli) Sistemleri sıvı soğutma sistemimize, bir kompresör ilave edilerek gaz destekli su soğutma sistemi elde edebiliriz Burada bir bilgi hatası oluşmaması açısından belirtmemiz gereken nokta bir nokta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Windows’un ayarlayabileceğiniz birçok gelişmiş güç ayarı vardır. Bu seçenekler performans ve pil ömrü arasında seçim yapmanıza, kritik pil düzeyine sahip olduğunuzda Windows’un ne yaptığını denetlemenize ve güç düğmesine basıp kapağı kapatmanın ne yapacağını ayarlamanıza olanak tanır. Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Bilgisayarlar, halihazırda hayatımızı sürdürmemizde en temel araçlar haline dönüşmüşken, hayatımızdaki baskınlıkları da günden güne artıyor. Peki, her gün bilgisayarımızda bir tuşa bastığımız bu cihazlar tarafından nasıl anlaşılıyor? Bilgisayarlar, bir tuşa bastığımızı nereden biliyor ve bunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
858,497Konular
981,993Mesajlar
29,981Kullanıcılar
mordowSon üye
Üst Alt