Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Urfa'yı dinliyorum

Urfa'yı dinliyorum
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Urfa'yı dinliyorum Urfa'yı dinliyorum,gözlerim kapalı Önce hafiften bir lahmacun kokusu geliyor ağır ağır mideye iniyor Lahmacunlar midelerde Uzaklarda,fazla uzaklarda Kebapların buram buram kokuları Urfa'yı dinliyorum gözlerim kapalı Urfa'yı dinliyorum gözlerim kapalı Kuşlar geçiyor derken Dağlar göze çarpıyor Kuşlar çekliliyor yuvalara Bir kadının dili tadıyor lahmacunu Urfa'yı dinliyorum gözlerim kapalı Urfa'yı dinliyorum gözlerim kapalı Sıcacık insanlarıyla Cıvıl cıvıl Urfa Güvercin doymuş avlular Lahmacundan geliyor kokular Güzelim bahar rüzgarında kabap kokuları Urfa'yı dinliyorum gözlerim kapalı Urfa'yı dinliyorum, gözlerim kapalı Soframda alkolün ilginç sarhoşluğu Yerde eski püskü peşmurde bir halı Dinmemiş hüzünlerin uğultusu içimde Urfa'yı dinliyorum, gözlerim kapalı Urfa'yı dinliyorum, gözlerim kapalı İşportacılar geçiyor yandaki kaldırımdan Şarkılar, türküler söylerken bizler kafadan Bir şey düşüveriyor aniden elimden yere Bu bir anda boşalan kadehim olmalı Urfa'yı dinliyorum, gözlerim kapalı Urfa'yı dinliyorum, gözlerim kapalı Pır pır birşeyler uçuşuyor gözlerimde Kebabım sıcak mı, değil mi, biliyorum Ayranım ekşi mi yahut değil mi biliyorum acayip bir sindirim güçlüğü oluyor ardından Ama bu neşeli anımda asla iplemiyorum Urfa'yı dinliyorum seçme parça​  

858,509Konular
982,874Mesajlar
30,657Kullanıcılar
hte1994Son üye
Üst Alt