Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Urpertici Sozler

Urpertici Sozler
0
88

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Tuyler Urperten Sozler

2019 Urpertici Mesajlar

Hayatım enkaz altında kalmış artık kalbim can cekişiyor amansızca, urperiyorum yaşadıkca kacıyorum yalan olan herşeyden guvenemiyorum hayata kacıyorum daima

initihar amaclarımı başarmak istiyorum sonunda artık urpertici geliyor bana bu hayat artık son veda bu hayata korkuyla bitiriyorum yaşamı sonunda

Korku ile başladı hayatım karamsarlıklarla doldu anılarım şimdi urperiyorum insanlardan guvensiz geleceğime adım adım gidiyorum yalnız başıma

Cığlıklarım icimde saklı, korkularımı karanlıklara attım sadece urperiyorum mutsuz geleceğimi goruyorum ve yine korkuları sırtlıyorum kalbimle

Yalan bir aşkı yaşamışım kalbimde boşuna, karamsar duygularla besledim dunyamı her seferinde, şimdi korkuyla adım atıyorum geleceğe urperiyorum her seferinde

“Belki bir parca tuhafım
George Joseph Smith

“Bir palyaco bile katil olabilir
John Wayne Gacy

“Disneylandda goruşuruz
John Wayne Gacy

“Her insanın kendi zevkleri vardır Benimki de cesetler
Henry Blot

“20 kişiyi oldurdum Kanı severim
Richard Ramirez

“Zamanımı gercekten boşa harcadım
Jeffrey Dahmer

Son sozleri (celladına)
“Acele et Sen etrafta ahmakca dolaşırken, ben bir duzine adamı asardım
Carl Panzram

“Yaşayan bedenindeki soluğu hissediyorsun Onların gozlerine bakıyorsun Bu pozisyondaki insan tanrıdır
Ted Bundy

Aldatılmış bir Sevgi icinde uperiyorum gunden gune aşk kalmadı icimde olume yaklaşıyorum git gide

upertici sozlerin hayatımı bitirdi şimdi korkuyorum herkezden kacıyorum herkezden senin sayende guvenemez oldum yalanda olsa yalanlara guvenmek istiyorum sensiz bir yalan hayatta!!!

Bu Aşkıda Sen oldurdun tebrikler Şiidetinle bitirdin bu aşkıda sevgiyide godun kalbime bir katil gibi bıraktın izini kaybettirdin icimdeki yerinde şimdi uperiyorum senden korkuyorum geleceğimden

858,505Konular
982,705Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt