Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Urun Kavramı Ve Urun Ceşitleri

Urun Kavramı Ve Urun Ceşitleri
0
148

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Urun Kavramı, dokunulabilir ve dokunulmaz niteliklerin meydana getirdiği butundur Urun kavramı, herkese farklı farklı anlamlar ifade edebilirUreticilere gore urun, uretip pazarlayarak kazanc sağladıkları fiziki maddelerdirUrun kavramı İcin yapılması gereken onemli hususlar bulunmaktadır

Similar threads

Dış Ticaretin Yararları ve Zararları Ticaretin Yararları Ticaret, uygarlığı ortaya cıkaran ve insana refah sağlayan bir uğraştır Ziraat ve sanayinin meydana getirdiği urunler ancak ticaret sayesinde insan istifadesine sunulur Uretim genel olarak iki amacla yapılır: Birisi, kişinin ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Bir iş kurarken nelere dikkat edilmelidir? Ekonomik olarak bağımsız olma isteği, hızla değişen yaşam koşulları bir cok kişiyi bilgi ve becerilerine guvenerek kendi işinin sahibi olmaya motive etmektedir Gerek bilgi ve beceri gerekse koşulların değerlendirilmesiyle acılan bircok kucuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Sivil Toplum Orgutlerinin Yeri ve Onemi, Sivil Toplum Orgutlerinin Onemi İnsan, insan olarak yaratılmış olmak dolayısıyla birtakım haklar ve yukumluluklere sahiptir İnsanın bu haklardan vazgecmeye, bunları devretmeye hakkı olmadığı gibi, hicbir gucun de hicbir gerekceyle bu hakları ortadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Ulkemizde zeytincilik Hakkında Bilgi, Turkiyede zeytincilik, Zeytincilik Hakkında Bilgi Dunyada arz acığı kapanmayacak tek urun zeytinyağı Tuketim ile uretim arasında 400000 tonluk acık var Ancak Turkiye yalnızca 40000 ton zeytinyağı ihrac ediyor Dunyada zeytinyağına olan talep artışına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Marka ceşitleri Markalar ceşitli yonlerden ayrıma tabi tutulurlar Markalar, fabrika markaları, ticaret markaları ve hizmet markaları olarak gruplandırılabilecekleri gibi ferdi, muşterek ve birlik markaları olarak da bir gruplamaya tabi tutulabilir 556 sayılı KHKye gore tescil edilecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,505Konular
982,809Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt