Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

USB Ana Denetleyicisi Sorunu

USB Ana Denetleyicisi Sorunu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selam arkadaşlar yeni bir ana kart aldım Asus P5PL2E PCI (yeni nesil bir anakart) ve yeni aldığım ipod 80GB'ı bilgisayara anakartın kendi üstünde bulunan herhangi bir usb girişine taktığımda pc ipodu görüyor burda bir problem yok ama diyor ki bu aygıt hispeed bi usb denetleyicisne takılırsa daha hızlı çalışabilir aynı zamanda da diyor ki usb ana denetleyicisi yok bu bilgisayara bir usb ana denetleyicisi takın

Windows SP2 yüklü pc de chipset şudur budur bütün driverlar yüklü bilgisayarımda anakartta 4 benim dışardan kablo ile bağladığım 4 tane daha usb varVeri aktarım hızı dakikada 20 MB gibi gözüküyor çok sinirim bozulduNe yapmalıyım?Bu kendim dışardan takdığım usb lerin kablolarını anakartta başka bir yere takıp mı denesem?

Eski anakartım da da 8 usb vardı aynı şekilde bunlardan 4'ünü hispeed olarak görüyorduBu yüzden çok hızlıydı ama anakartta yanınca bu model bir anakart aldımBenim eski anakartım da Asus P5P800 idiYardımlarınızı bekliyorum Şimdiden teşşekürler

858,497Konular
981,951Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt