Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Klavyeyi Bugün GötürdümDeğiştirdilerŞimdi Usb den Takınca direk cd siz olarak kuruldu ve kullanıma hazır ve artık ÇalışıyorArkadaşlar şimdi bu 2 klavye ile ben fifa07 ye girdimBir takım seçtim ama diğer takımı diğer klavye seçmediYani bir takım için 2 klavye olmuş olduhalbuki ben 2...
Herkese günaydın2 senedir kullandığım PC de enteresan bir arıza meydana geldi daha düne kadar harici disklerimi ve flash hafıza kartlarımı kullanabiliyorken dün den itibaren PC'im hiç bir usb aygıtı tanımamaya başladıSeagate,WD ve kingston belleklerimi bir türlü tanımıyor ve çok zorluklar...
Slm arkadaşlar Benim sorunum şu,,,
2 bilgisayarım var bunların teknik özellikleri nerdeyse aynı
Core 2 Duo E6750 işlemci
Asus P5W Dh Deluxe anakart
4 gb Kingston ram 667 Mhz
Bilgisayarlardan birinde 4 gb ram takılı iken sorun yok
Ama diğerine 4 Gb ram takınca resmen sapıtıyor...
arkadaşlar ben size web cam ımla ilgili yaşadığım bi sorunu soracağımben web camı takıyorum yüklüyorum falan ondan sonra basıyorum bana şu hata kodunu veriyo
VİDEO ÖNİZLEMESİ OLUŞTURMA BAŞARISIZ OLDU
LÜTFEN AYGIT BAĞLANTISINI DENETLEYİN VE BU AYGITIN BAŞKA BİR KULLANICI VEYA UYGULAMA...
benm dizüstü bilgisayarın dvd yazıcısı çıldırdı yaw
kendi yazdığı dvd leri okumamaya başladı benm bilgsayrda yazdığım dvd leri arkadaşların bilgisayarı okuyor biraz zorlanarak ama gelin görünki bu kafayo tırlatmış bilgisayar okumuyo
booş dvd takıp sürücüye tıklayınca eskiden giriyodu haliyle...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.