Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

USB Bağlantı Uçları

USB Bağlantı Uçları
0
156

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaslar,

LAptop umun USB cıkışındaki +5 voltu kullanmak istiyorum Ama bağlantı uçları hangileri, bu konuda yardima ihtiyacim var

Bir de USB 20 ile USB 11 in voltaj cikislari ayni midir? Yani +5 volt mudur

Similar threads

Arkadaslar, LAptop umun USB cıkışındaki +5 voltu kullanmak istiyorum Ama bağlantı uçları hangileri, bu konuda yardima ihtiyacim var Bir de USB 20 ile USB 11 in voltaj cikislari ayni midir? Yani +5 volt mudur
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Arkadaslar, LAptop umun USB cıkışındaki +5 voltu kullanmak istiyorum Ama bağlantı uçları hangileri, bu konuda yardima ihtiyacim var Bir de USB 20 ile USB 11 in voltaj cikislari ayni midir? Yani +5 volt mudur
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Kompakt tasarımla çok sayıda giriş çıkışa, gelişmiş bağlantı seçeneklerine ve esnek kişiselleştirme olanaklarına sahip olan N51051I-IM-A, kısıtlı alanda yapılan kurulumlar için ideal bir çözüm sunuyor. Sekiz adet USB ve altı adet COM bağlantı noktasıyla çok sayıda çevre birimini destekleyen bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
AMD, 2022’nin ikinci çeyreğine ilişkin finansal raporunda, Ryzen 7000 işlemci ve RX 7000 ekran kartı serisi için çıkış tarihini açıkladı. Bununla birlikte kullanıcıları USB port bolluğuna sokacak yeni AM5 anakartlar da ortaya çıktı. Yeni AM5 anakartlar için USB port bolluğu! AMD, yeni nesil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Kingston Digital, Inc., DataTraveler Max Type-A’yı bellek eserleri portföyüne eklediğini duyurdu. DataTraveler Max USB Type-C modeli, yeni jenerasyon yüksek performanslı Kingston DT Max USB flash şoförlerini tamamlamak üzere Max serisine katıldı. Her iki şoför en yeni USB 3.2 Gen 2 standardını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,497Konular
982,018Mesajlar
30,001Kullanıcılar
juhjhbjnSon üye
Üst Alt