Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Usb çoğaltıcı sorunu

Usb çoğaltıcı sorunu
0
105

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba arkadaşlar bugün bimeks ten 25 tl ye usb çoğaltıcı aldımüstünde usb20 4ports yazıyorneyse laptobumun 3 girişi olduğu için almıştımlaptopun kendi girişlerinin 1'ine harici klavye 2sine fareyi takıyordum usb çoğaltıcının usb'sinede kalan 1 girişe takıyordumusb çoğaltıcının şu sorunu var usb çoğaltıcaya taktığınız ilk aygıt gayet güzel bir şekilde çalışışyor fakat 2 aygıtı taktığınızda aygıt çalışmıyormesela 1 girişe telefon şarjımı takıyorum 2sine ise gamepad'imi takıyorum fakat gamepad çalışmıyor

lütfen yardım

İşletim sistemi:W8

Similar threads

Laptopta 3 usb girişi var, soğutucu için bir tane daha gerekiyor bunun için de usb çoğaltıcı kullanmak istedim Fakat bir mause bir de soğutucuyu taktığımda mause iptal oluyor ve usb aygıtı tanınmadı diye yazı geliyor Soğutucuyu çıkardığımda mause çalışmaya devam ediyor Daha önce ikisi birlikte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
USB 11 ve USB 20 arasındaki farklar nedir? USB 11 ve USB 20 portları fiziksel olarak aynıdır USB 11 standardı, veri iletişim hızını 12 Mbitsaniye ile sınırlar USB 20'da veri iletişim hızı 480 Mbitsaniye'dir Arada büyük fark vardır USB portunu kullanan USB 11'nin hız kısıtlamasından dolayı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
microsoft wireless kalvye mouse aldım kurulum cd sini yükledim klavye ve mousenin piilerini taktım klavye ve mouseyi tanıyan aygıtı usb ye taktım fakat aygıt çalışmıyo yani bence çalışmıyor yada bendemi bi sorun var aygıtı farklı usb lere takrım ama hiç ışık falan yanmıyo düşmesine bastım hiç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce harici bir ses kartı aldım ama kartın girişleri firewire ve benim laptopumda firewire girişi yoktu sonra bu kablodan sipariş ettim ve aldm Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız ama kabloyu baglayınca usb aygıtı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,465Konular
981,156Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt