Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Usb çoklayıcı sorunu

Usb çoklayıcı sorunu
0
104

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Laptopta 3 usb girişi var, soğutucu için bir tane daha gerekiyor bunun için de usb çoğaltıcı kullanmak istedim Fakat bir mause bir de soğutucuyu taktığımda mause iptal oluyor ve usb aygıtı tanınmadı diye yazı geliyor Soğutucuyu çıkardığımda mause çalışmaya devam ediyor Daha önce ikisi birlikte çalışıyordu fakat bugün bir nedenden dolayı çıkarmam gerekti Geri taktığımda bu problemle karşılaştım

Similar threads

arkadaşlar benim dizüstü bilgisayarda 4 tane usb girişi var dün yeni formatladım arkadaki usb girişinin birinde mause, yandaki usb girişnin birinde mp3 çalar,bluetooth vb varyani 2 usb girişi boş ikisi doluyandaki boş usb girişine adsl i ilk taktığımda tanıdı ve gördü(yani dün) ama bugün aynı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
merhaba arkadaşlar bugün bimeks ten 25 tl ye usb çoğaltıcı aldımüstünde usb20 4ports yazıyorneyse laptobumun 3 girişi olduğu için almıştımlaptopun kendi girişlerinin 1'ine harici klavye 2sine fareyi takıyordum usb çoğaltıcının usb'sinede kalan 1 girişe takıyordumusb çoğaltıcının şu sorunu var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
arkadaşlar bundan bir iki saat önce modeme usb ile bağlanıyodum ethernet gişiliylede başka bi bilgisayar kullanmakta fakat usb li bağlantı koptu birden takıp çıkarttım ve usb aygıtını tanımıyor uyarısı çıkmaktasorun giderme ve güncelleme yaptım olmuyor aygıtı tanımıyor ve usb ışığı yanmıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Basic Input Output System (Temel Giriş Çıkış Sistemi) veya diğer adıyla BIOS anakartınızın üzerinde bulunan küçük bir EEPROM bellek üzerinde bulunur Bir çeşit sadece okunabilir bellek türüdür fakat doğru ayarlar ve araçlar kullanıldığında üzerinde değişiklik yapılabilir Bilgisayar açılırken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Basic Input Output System (Temel Giriş Çıkış Sistemi) veya diğer adıyla BIOS anakartınızın üzerinde bulunan küçük bir EEPROM bellek üzerinde bulunur Bir çeşit sadece okunabilir bellek türüdür fakat doğru ayarlar ve araçlar kullanıldığında üzerinde değişiklik yapılabilir Bilgisayar açılırken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt