Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

USB den calışan Windows 8

0
176

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0

Windows 8'de yer alacak Windows to Goozelliği sayesinde IT yoneticileri, işletim sistemini USB cubuklarında taşıyabilecekler

Kurumlara sunulan ozelliğin aynı amacla diğer kullanıcılar icin de sunulup sunulmayacağı şu an bilinmiyor Windows to Go'nun bir ucret karşılığında sunulması da ihtimaller arasında Microsoft, analistlere tanıttığı ozellikler arasında olan Windows to Go hakkında daha fazla bilgiyi şimdilik vermiyor Microsoft, Windows to Go'yu şu kadarıyla bize anlatıyor:

Windows to Go, kurumsal yoneticilerin herhangi bir Windows 7 veya Windows 8 calıştırabilen bilgisayarda Windows 8'i USB surucusunden boot ederek calıştırmaya yarayan yeni bir ozelliktirWindows to Go ile calışanlar, ister evden, ister ofisten veya farklı bir bilgisayardan calışabilirler

milliyet

Similar threads

USB den çalışan Windows 8 Windows 8'de yer alacak Windows to Goözelliği tamamen IT yöneticileri, işletim sistemini USB çubuklarında taşıyabilecekler Kurumlara sunulan özelliğin aynı amaçla diğer kullanıcılar için de sunulup sunulmayacağı şu an bilinmiyor Windows to Go'nun bir ödenti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Windows 8 One Cıkan Ozellikleri Windows 8 yayınlandığı gunden beri bu gune kadar en cok ilgi goren işletim sistemi oldu Windows 8, alışılageldik Windows işletim sistemlerinden cok farklı ozellikleri ile dikkat cekiyor BUnlardan en onemlisi ise Windows Phoneda olduğu gibi Windows 8′de de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
windows 8'in ozellikleri vindows 8 hakkında bilgi windows 8 genel ozellikler Her uygulamada bulunan Paylaşduğmesi sayesinde paylaşım kolaylaşacak Internet Explorer 10 da Metro arayuzunu kullanacak Metro uygulamalarını tam ekran kullanmak şart olmayacak, diğer uygulamalarla ekran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Windows 10 işletim sisteminin gelmesi ile beraber Win 10 Format Atmak çok kolay hale geldi. Bu işi daha da kolaylaştıran ise 8 GB bir flash disk kullanarak format atma sürecini kısaltmak ve basitleştirmektir.Bu işlem ile herhangi bir işletim sistemi olmayan boş bilgisayara Windows 10’nu sıfırdan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
210
858,528Konular
981,547Mesajlar
31,562Kullanıcılar
kayra17Son üye
Üst Alt