Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

USB den çalışan Windows 8

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58

Windows 8'de yer alacak Windows to Goözelliği tamamen IT yöneticileri, işletim sistemini USB çubuklarında taşıyabilecekler

Kurumlara sunulan özelliğin aynı amaçla diğer kullanıcılar için de sunulup sunulmayacağı şu an bilinmiyor Windows to Go'nun bir ödenti karşılığında sunulması da ihtimaller aralarında Microsoft, analistlere tanıttığı özellikler arasında olan Windows to Go hakkında daha artı bilgiyi şimdilik vermiyor Microsoft, Windows to Go'yu şu kadarıyla bize anlatıyor:

Windows to Go, kurumsal yöneticilerin herhangi bir Windows 7 ya da Windows 8 çalıştırabilen bilgisayarda Windows 8'i USB sürücüsünden boot ederek çalıştırmaya yarayan yeni bir özelliktirWindows to Go ile çalışanlar, ister evden, ister ofisten ya da öbür bir bilgisayardan çalışabilirler

milliyet *

Similar threads

USB den calışan Windows 8 Windows 8'de yer alacak Windows to Goozelliği sayesinde IT yoneticileri, işletim sistemini USB cubuklarında taşıyabilecekler Kurumlara sunulan ozelliğin aynı amacla diğer kullanıcılar icin de sunulup sunulmayacağı şu an bilinmiyor Windows to Go'nun bir ucret...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Windows 8 One Cıkan Ozellikleri Windows 8 yayınlandığı gunden beri bu gune kadar en cok ilgi goren işletim sistemi oldu Windows 8, alışılageldik Windows işletim sistemlerinden cok farklı ozellikleri ile dikkat cekiyor BUnlardan en onemlisi ise Windows Phoneda olduğu gibi Windows 8′de de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
windows 8'in özellikleri vindows 8 hakkında data windows 8 genel özellikler Her uygulamada bulunan Paylaşdüğmesi baştan sona paylaşım kolaylaşacak Internet Explorer 10 da Metro arayüzünü kullanacak Metro uygulamalarını tam ekran kullanmak durum olmayacak, diğer uygulamalarla ekran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Windows 10 işletim sisteminin gelmesi ile beraber Win 10 Format Atmak çok kolay hale geldi. Bu işi daha da kolaylaştıran ise 8 GB bir flash disk kullanarak format atma sürecini kısaltmak ve basitleştirmektir.Bu işlem ile herhangi bir işletim sistemi olmayan boş bilgisayara Windows 10’nu sıfırdan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
Windows’un her sürümünde bulunan CMD yani Komut İstemi programında CMD komutları ile Windows’a hükmedebilirsiniz. Windows’un normal grafik arayüzünde bulunmayan birçok işlemi CMD ile kolayca yapabilirsiniz. Karşılaştığınız bazı sorunlarıda CMD ile çözmek için internette bolca döküman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
858,496Konular
982,192Mesajlar
30,122Kullanıcılar
sarossSon üye
Üst Alt