iltasyazilim
FD Üye
Merhaba, ben mimarlık okuyorum hobi olarak maket yapıp satıyorum ve maketlerin şablonlarını oluşturup matbaa da çıktı alıyorum fakat matbaada sadece verdiğim jpg dosyasının yazdırılmasını istiyorum Yani adam benim dosyamı kendi bilgisayarına kopyala yapıştır yapamasın Bunu nasıl yapabilirim benim için çok önemli Kopyalamak isteyen her türlü kopyalar programla vs ama benim işim 2 dklık olduğundan usbyi vericem yazdırıcak geri alıcam o 2 dk da kopyalayamasın onu istiyorum Şimdiden teşekkürler
edit: dosya kopyalanması engellenmiyor sanırım peki resmin benim olduğunu kanıtlayabilmem için elektronik imza tarzı birşey ekleyebilir miyim ? tabii başkasının o imzayı değiştirememesi lazım
edit2: buldum photoshop file file options tan yapabiliyorsunuz editte bahsettiğimi
edit: dosya kopyalanması engellenmiyor sanırım peki resmin benim olduğunu kanıtlayabilmem için elektronik imza tarzı birşey ekleyebilir miyim ? tabii başkasının o imzayı değiştirememesi lazım
edit2: buldum photoshop file file options tan yapabiliyorsunuz editte bahsettiğimi