Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

usb HD problemi

usb HD problemi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaslar bende 500 gb usb hd var ve bu fat 32 olarak gozukuyor ve 250 gb fazla bise yukliyemiyorum bunu ntfs yapsam 500 gb tinida kullana bilirmiyim yoksa baska bisemi yapmam gerekiyorkonuyu umarim dogru yere acmistirim simdiden herkese tesekkur ederim

Similar threads

İyi geceler arkadaslar Oncelikle bilgisayarimi tanitiyim Hp envy 172080EN İşlemci Üreticisi Intel® İşlemci Modeli Core™ i7 İşlemci Numarası 2630QM İşlemci Hızı 2 GHz İşlemci HızıHızlandırılmış Turbo Boost ile Max 2,9 GHZ Bellek 6 GB Disk Kapasitesi 1 TB Disk Dönüş Hızı 5400 rpm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt