Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

USB Kol ile Gta SanAndreas Oynanır Mı?

USB Kol ile Gta SanAndreas Oynanır Mı?
0
200

Similar threads

arkadaşlar ben gta sanandreas modu indirmiştim galiba cleo moddu tam hatırlamıyorum şimdide format attığım için bilgisayara mod silindi bulamıyorum neyse mod şöyleydi: yolda geçen bir vatandaşa yanına gidince x bastığımızda bizim adamımız o vatandaşı ısırıyordu veya öldürüyordu ve biz o insana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Merhaba arkadaşlar öncelikle forumda yeniyim yani Selamun Aleyküm Demek İstiyorum Neyse bu gün gta sanandreas multiplayer indirdim ve bir servere giriyordum servere tıkladığımda oyuna giriyor şehrin yukarısında takılıp kalıyor sol üst köşede bazı yazılar var ama oyuna girmiyor lütfen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Arkadaşlar artık bu bölümde hile yada trainer isteği yapmayın(Gta San Andreas için) Neden burası sorma ve cvp alma bölümü deilmi diyenlere de şöyle cvp weriom Ztn hertürlü bilgi verildiArama Yapsanız BulacaksınızVe artık bundan sonra Gta için arama yapmadan açtığınız konular direk silinecektir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Sa aRkada$LaR ßnm YükLediqim GTA San AndReas Rusça we TüRkçe Yamayı İndiRdiqimde neRdeyse ßütün HaRfLeR qene Rusça oLuO ßide TüRkçe Yamayı YükLeyince Oyundan AtıyoR ßunu Nası DüzeLteßiLiRim?
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt