Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

usb port yardım

usb port yardım
0
107

Similar threads

Arkadaşlar Ne Kasanın Ön Panelindeki Ne De Arka Panelindeki USB Portları Çalışmıyor Bilgisayarı Açtığımda Flash Diski Taktım Alttaki Resim de Görülen Uyarı Çıktı, Üzerine Tıkladığımda Bilinmeyen Bağlantı Noktası YazıyorBir Türlü Çözemedim USB 20 Drüverlarını da Yükledim Anakartın Driverlarını da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Arkadaşlar Ne Kasanın Ön Panelindeki Ne De Arka Panelindeki USB Portları Çalışmıyor Bilgisayarı Açtığımda Flash Diski Taktım Alttaki Resim de Görülen Uyarı Çıktı, Üzerine Tıkladığımda Bilinmeyen Bağlantı Noktası YazıyorBir Türlü Çözemedim USB 20 Drüverlarını da Yükledim Anakartın Driverlarını da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Türkiye'nin köklü teknoloji şirketlerinden Casper, "Excalibur G911" olarak isimlendirdiği yeni oyuncu dizüstü bilgisayarını duyurdu. 2021 yılında mümkün olan en üst düzey özelliklerin yer aldığı dizüstü bilgisayar, oyuncuların gönlünü çeleceği gibi yüksek performanslı dizüstü bilgisayara ihtiyaç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Merhaba arkadaşlar,ben daha bu siteye yeni başladım konuyu yanlış yere açmışsam özür dilerimBen bir usb çoklayıcı aldım ve kullanmaya başladım ama çalışmadı bende usb driverını yükleyemediği için kaldırdım ama onu kaldırırken yani silerken adı generic usb hub bu arada yanlışlıkla bilgisayarın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Merhaba arkadaşlar,ben daha bu siteye yeni başladım konuyu yanlış yere açmışsam özür dilerimBen bir usb çoklayıcı aldım ve kullanmaya başladım ama çalışmadı bende usb driverını yükleyemediği için kaldırdım ama onu kaldırırken yani silerken adı generic usb hub bu arada yanlışlıkla bilgisayarın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar
xmaxoqal1332Son üye
Üst Alt