Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

USB Sorunu..

USB Sorunu..

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar benim dizüstü bilgisayarda 4 tane usb girişi var dün yeni formatladım arkadaki usb girişinin birinde mause, yandaki usb girişnin birinde mp3 çalar,bluetooth vb varyani 2 usb girişi boş ikisi doluyandaki boş usb girişine adsl i ilk taktığımda tanıdı ve gördü(yani dün) ama bugün aynı usb girişine adsl taktığımda bugün tanımadı ve tanınmadı sesi cıkardı daha dün usb adsl i görüyodu bugün görmuyo (((Biraz uzun oldu ama)))

Similar threads

Laptopta 3 usb girişi var, soğutucu için bir tane daha gerekiyor bunun için de usb çoğaltıcı kullanmak istedim Fakat bir mause bir de soğutucuyu taktığımda mause iptal oluyor ve usb aygıtı tanınmadı diye yazı geliyor Soğutucuyu çıkardığımda mause çalışmaya devam ediyor Daha önce ikisi birlikte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Herkese günaydın2 senedir kullandığım PC de enteresan bir arıza meydana geldi daha düne kadar harici disklerimi ve flash hafıza kartlarımı kullanabiliyorken dün den itibaren PC'im hiç bir usb aygıtı tanımamaya başladıSeagate,WD ve kingston belleklerimi bir türlü tanımıyor ve çok zorluklar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Merhaba arkadaşlar 08062019 Dün gece bilgisayarımı normal bir şekilde kapattım ( Başlat Bilgisayarı Kapat Kapat) şeklinde fakat bugun bilgisayarımı açtım normal olarak açılıyor fakat klavye ve mause u kullanamıyorum mause ve klavye USB li başka pc de denedim çalışıyor ikiside bilgisayarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
arkadaşlar bugün 90 ytl ye ipod aldım sanırım sahte ön tarafında geniş bir ekran ve altında vol+ vol gibi tuşları olan yuvarlak bir kısım var altta sd kart girişi ve usb bağlantısı var cihazın arka kısmı çelik ve 2 MP kamerası var cihazda e book kamera video mp3 mp4 avi artık ne isterseniz var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Dizüstü bilgisayar kullanıyorsanız, hele ki kullandığınız cihaz oyuncu dizüstü bilgisayarı gibi yüksek performanslı kategoride bir ürünse, cihazınız ile birlikte kocaman bir şarj aleti taşımanız gerekir. Bu şarj aletleri, kendi üstünde de tuğladan hallice düzenleme üniteleri barındırır. Yakın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt