Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Usb Sorunu

Usb Sorunu
0
160

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar masa üstü pc'mde arkada 4 adet önde 2 adet usb portu varaynı anda 3 adet usb takınca bilg donuyo adaptörle çalışan bir usb çoklayıcı aldım oda sorunu çözmedi yardımlarınızı bekliyorum,saygılar

Similar threads

arkadaşlar benim bilgisayarımda ps2 fare ve klavye var fareyi takınca klavye ve fare çalışmıyor fareyi çıkarınca klavye çalışmaya başlıyor gittim bide usb fare aldım belki bunda çalışır diye yine çalışmadı format mı atmalıyım bios pilini çıkarttım olmadı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
arkadaşlar benim bilgisayarımda ps2 fare ve klavye var fareyi takınca klavye ve fare çalışmıyor fareyi çıkarınca klavye çalışmaya başlıyor gittim bide usb fare aldım belki bunda çalışır diye yine çalışmadı format mı atmalıyım bios pilini çıkarttım olmadı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Selam arkadaşlar yeni bir ana kart aldım Asus P5PL2E PCI (yeni nesil bir anakart) ve yeni aldığım ipod 80GB'ı bilgisayara anakartın kendi üstünde bulunan herhangi bir usb girişine taktığımda pc ipodu görüyor burda bir problem yok ama diyor ki bu aygıt hispeed bi usb denetleyicisne takılırsa daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,497Konular
981,941Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt