Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Üsküdar Belediyesi'nden alkışlanacak festival! Sefo 100 bine aşkın kişiye...

Üsküdar Belediyesi'nden alkışlanacak festival! Sefo 100 bine aşkın kişiye...
0
69

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
uskudar_belediyesinden_alkislanacak_festival_sefo_100_bine_askin_kisiye_1660201939_1405.jpg

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen yine gençlerin yüreklerini okşadı. Başlattığı müzik festivaliyle sadece Üsküdarlıları değil çevre semtlerdeki gençleri de bir araya getirdi. Dolu dolu verilen konserlerde en dikkat çekeni ise genç nesil rapçi Sefo'nun oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE
Üsküdar Belediyesi, Harem Meydanı’nda düzenlediği Üsküdar Gençlik Festivali'yle Türkiye'de şimdiye kadar yapılan en büyük gençlik festivaline imza attı.

En sevilen sanatçılar tek tek sahne aldı. Ancak bunlar arasında en çok sevileni rapçi Sefo oldu.

yuHzw_1660203009_1123.jpg
üsküdar müzik festivali

100 bine aşkın kişinin katıldığı konserde Sefo hayranlarıyla unutulmaz 2 saat yaşattı. Başkan Hİlmi Türkmen sahneye çıkarak Sefo'ya bizzat teşekkür etti. Hep bir ağızdan şarkı söyleyen Üsküdarlılar ise Başkanlarını dakikalarca alkışladılar.

MMgRq_1660203030_422.jpg
sefo konser

Öte yandan Sefo sahnede diğer popçulara sitemde bulundu. Özellikle Berkay ve Oğuzhan Koç'u hedef göstererek şarkılarını bilmemesine rağmen vokalistlerine söyletmelerinden rahatsız olduğunu söyledi.

B6R6J_1660203073_6208.jpg
sefo

Bu sitemini hayranlarına işte bu sözlerle yaptı: 

"Popçular veya rap'çiler; kim şarkımı söylerse gururlanırım. Ben isim vermek ve böyle polemiklere girmek istemiyorum. Şunu söylüyorum sadece; benim şarkılarımı bilmeyen değil, bilen söylesin."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Burcu Biricik'in hobisini duyanlar şoke oldu!