Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Üsküdar'da okul servisleri ilk günden denetlendi

Üsküdar'da okul servisleri ilk günden denetlendi
0
100

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
Haftanın ve okulların birinci gününde polis takımları öğrenci servislerine yönelik kontrol gerçekleştirdi. Servis hosteslerinin de denetlendiği uygulamalarda 427 lira cezai süreç uygulandı.

Similar threads

Okulların açılmasıyla birlikte Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü takımları harekete geçti. İstanbul'un çeşitli bölgelerinde uygulama noktası oluşturan gruplar, okul servislerini denetledi. Haftanın ve okulun birinci gününde durdurulan servislerde denetimler gerçekleştirilirken, kurallara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Erdoğan DEMİR / Volkan Gazetesi (EDİRNE İGFA) - Keşan merkezinde öğrenci servislerine yönelik denetimler gerçekleştirildi. Sabah saatlerinde yapılan denetimlerde İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Keşan Bölge Trafik Denetleme Büro Amirliği, Keşan Belediyesi tarafından Keşan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA) - İçişleri Bakanlığı'nın "2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Alınacak Asayiş/Trafik Tedbirleri" konulu yazısı dahilinde okulların açıldığı ilk iki gün içerisinde il genelini kapsayan okul servislerine yönelik trafik denetimlerinde, sürücü ve araçlara ait belgelerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreteri Can Akın Çağlar, okulların birinci günü için toplu ulaşıma ek seferler konulacağını açıkladı. Buna nazaran, 2022 – 2023 Eğitim Öğretim Yılı, İstanbul ve Türkiye genelinde 12 Eylül 2022 Pazartesi günü başlayacak. İstanbul Büyükşehir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
2022-2023 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı takımları, okul kantinlerinde kontrol yaptı. Halk sıhhatini müdafaaya yönelik yapılan kontrollerde okul kantinlerindeki eserler tek tek incelendi. Eğitim ve öğretim yılının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
858,497Konular
982,554Mesajlar
30,293Kullanıcılar
CyscoderSon üye
Üst Alt