Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Haftanın ve okulların birinci gününde polis takımları öğrenci servislerine yönelik kontrol gerçekleştirdi. Servis hosteslerinin de denetlendiği uygulamalarda 427 lira cezai süreç uygulandı.
Okulların açılmasıyla birlikte Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü takımları harekete geçti.
İstanbul'un çeşitli bölgelerinde uygulama noktası oluşturan gruplar, okul servislerini denetledi.
Haftanın ve okulun birinci gününde durdurulan servislerde denetimler gerçekleştirilirken, kurallara...
Erdoğan DEMİR / Volkan Gazetesi (EDİRNE İGFA) - Keşan merkezinde öğrenci servislerine yönelik denetimler gerçekleştirildi.
Sabah saatlerinde yapılan denetimlerde İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Keşan Bölge Trafik Denetleme Büro Amirliği, Keşan Belediyesi tarafından Keşan...
Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA) - İçişleri Bakanlığı'nın "2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Alınacak Asayiş/Trafik Tedbirleri" konulu yazısı dahilinde okulların açıldığı ilk iki gün içerisinde il genelini kapsayan okul servislerine yönelik trafik denetimlerinde, sürücü ve araçlara ait belgelerin...
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreteri Can Akın Çağlar, okulların birinci günü için toplu ulaşıma ek seferler konulacağını açıkladı. Buna nazaran, 2022 – 2023 Eğitim Öğretim Yılı, İstanbul ve Türkiye genelinde 12 Eylül 2022 Pazartesi günü başlayacak.
İstanbul Büyükşehir...
2022-2023 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı takımları, okul kantinlerinde kontrol yaptı.
Halk sıhhatini müdafaaya yönelik yapılan kontrollerde okul kantinlerindeki eserler tek tek incelendi. Eğitim ve öğretim yılının...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.