Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

USR9110 Wireless ADSL2+ Router yardımm

USR9110 Wireless ADSL2+ Router yardımm
0
135

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
USR9110 Wireless ADSL2+ Router modem var elimde ama kurulumu bir türlü adam gibi yapamadım
kablosuz modemi kullanamıyorum şu anda ayarlarını bir türlü ayarlayamadım
sözde kullanım klavuzu var ama hiçbirr şey yazmıyor adam gibi orda
daha önce kullanana yada şimdi kullanan veya yardımcı olabilecek birileri varsa şimdiden çok teşekkür edicem :S

Similar threads

USR9110 Wireless ADSL2+ Router modem var elimde ama kurulumu bir türlü adam gibi yapamadım kablosuz modemi kullanamıyorum şu anda ayarlarını bir türlü ayarlayamadım sözde kullanım klavuzu var ama hiçbirr şey yazmıyor adam gibi orda daha önce kullanana yada şimdi kullanan veya yardımcı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
USR9110 Wireless ADSL2+ Router modem var elimde ama kurulumu bir türlü adam gibi yapamadım kablosuz modemi kullanamıyorum şu anda ayarlarını bir türlü ayarlayamadım sözde kullanım klavuzu var ama hiçbirr şey yazmıyor adam gibi orda daha önce kullanana yada şimdi kullanan veya yardımcı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Evlerimizde kullandığımız modemler her zaman bekleneni veremiyor. Ancak bu onların tamamen işe yaramaz olduğunu da göstermiyor. Ev veya benzeri ortamlarda Wi-Fi çekmemesi durumunda alınacak önlemler ve gerekli durumlarda daha iyi bir deneyim yaşamanız için yönelmeniz gereken farklı çözümler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
280
Günümüz koşulları ve pandemi ortamında internet ihtiyacının ve kullanımının tüm dünyada oldukça arttığı bir süreçten geçiyoruz. Neredeyse tüm plan, program, alışveriş ve işlerimizi internet üzerinden yapar hale geldik. Bu yoğun kullanım internet hızlarını da doğal olarak etkiliyor. Pandemi ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Oyuncular için en kıymetli ögelerin başında bilgisayar ve konsolların yeterliliği varken, aslında art planda tümünü geri planda bırakabilecek öbür bir öge var: internet. Bir oyuncu için bilgisayar donanımı yahut konsolun yeniliği çok değerliyken, günümüzde artık internet kontağı da bir o kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,497Konular
982,013Mesajlar
29,997Kullanıcılar
dhskdjdSon üye
Üst Alt