Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Usta Analist: Satış Düğmesine Bastım! Büyük Altcoin Düzeltmesine Hazır Olun

Usta Analist: Satış Düğmesine Bastım! Büyük Altcoin Düzeltmesine Hazır Olun
0
198

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
75
weiss-ratingse-gore-yatirim-riski-en-yuksek-18-altcoin.jpg

Ünlü kripto stratejisti Alex Saunders, yatırımcıların büyük bir altcoin piyasası düzeltmesine hazırlıklı olmaları gerektiğini söylüyor.

Alex Saunders: Büyük altcoin piyasası düzeltmesine hazır olun!

Yeni analizinde Alex Saunders, altcoin piyasasında uzun vadeli yükselişe geçmesine rağmen bir adım geri çekildiğini ve pozisyonlarının bir kısmında satış düğmesine bastığını söylüyor. Alex Saunders, Aave ve Synthetix (SNX) gibi parabolik projelerin altını çizerek, bazı varlıkların halihazırda yapmış olduğu büyük getirileri vurguluyor.
dart-stock-price-wo.jpg
Analist, derin cebi olan yatırımcılar 100x kazandıklarında, fonlarının büyük bir kısmını çekebileceklerini söylüyor. Alex Saunders konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Sadece grafiklerde gördüğüm her şeyi göz önünde bulundurarak oldukça büyük bir yıkamaya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Sadece insanların tavırları, duyguları… Temeller, teknikler ve duygu psikolojisi listesinde yürürsünüz ve kendinize altcoin’lerin çoğunluğu ve hatta Bitcoin ve Ethereum için nerede olduğumuzu mu sorarsınız? Ve bence insanların fark etmediği şey, bu dönemde işler bu kadar yükseldiğinde, akıllı paranın erken yatırımcılar olduğu zaman, kâr elde etmeleridir. Yani bu kripto fonları, bu merkezi olmayan finans (DeFi) fonları, SNX ve AAVE’de 10, 20, 700x kazandıklarında, bunlardan kâr almayı planlıyorlar.

Bireysel yatırımcılar, kurumsal paranın gücünü yansıtabilir mi?

Alex Saunders ayrıca, Bitcoin’in arzına bağlı olarak büyümesini izleyen bir ölçüm olan Stok Akış Modeli’ni yorumluyor. Analist, modelin bu boğa döngüsünde BTC’nin fiyat hareketlerinin doğru bir göstergesi olmayacağını söylüyor. Analist bireysel yatırımcıların sadece DeFi rüzgarını yakaladığını vurguluyor. Kripto sektörünün sunduğu her şeye gelince, Alex Saunders, bireysel yatırımcıların sahneye daha yeni gelmesinin mümkün olduğunu söylüyor. 
chainlink-link-tum-zamanlarin-en-yuksek-seviyesine-ulasti.jpeg
Bununla birlikte analist, küçük yatırımcıların kurumsal paradan etkilenen bir sektör üzerindeki etkisini sorguluyor. Alex Saunders finansal balonlar söz konusu olduğunda, bireysel yatırımcıların tarihsel olarak her zaman partiye geç kaldığına dikkat çekiyor. Alex Saunders konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Twitter’da sürekli olarak insanların bireysel yatırımcıların daha yeni geldiğini söylediğini duyduğumda, bu çok daha yükseğe çıkmamızın nedenlerinden biri diyorum… Bu döngü zaten farklı. 2017’de biraz risk alan bireysel yatırımcılar oldu ve akıllı para değildi. Bu sefer… İnsanlar bireysel yatırımcıların daha yeni girdiğini ve bu yüzden altcoin sezonunun daha yeni başladığını söylüyor… Öyleyse tahmin et? Bireysel yatırımcılar tarihteki diğer tüm balonlarda gecikmiştir. Bu nedenle akıllı para, 2020 Mart’ındaki çöküş sırasında 3.800 dolardan girdi ve bir yıldan kısa bir süre içinde 50.000 dolara çıktı… Akıllı para ve şimdi bireysel yatırımcılar girdiği için… Sanırım Google trendlerini adres gösterebilirsiniz. Toparlanıyor ve farklı ülkelerdeki tüm bu farklı aramalar açısından 2017’nin zirvesine henüz ulaştık… Ama benim açımdan, bireysel yatırımcıların şimdi girmesi, 2017’de olduğu gibi daha fazla bireysel yatırımcının piyasaya gireceği ve fiyatları artıracağı anlamına gelmez… Bireysel yatırımcıların atması gereken 15 milyar dolar var mı? Bireysel yatırımcıların kurumsal parayla aynı güce sahip olmasının hiçbir yolu yok.