Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Usta Oyuncu Fatma Girik'in Vasiyeti Ortaya Çıktı

Usta Oyuncu Fatma Girik'in Vasiyeti Ortaya Çıktı
0
26

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
s-131fa2cd017fff318bded9c8fcf1be3e33d69a57.jpg

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Fatma Girik, bu sabah tedavi gördüğü özel bir hastanede koronavirüse bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle ömrünü yitirdi. Vefat haberiyle herkesi yasa boğan sanatkarın daha evvel yaptığı bir açıklamada 'Büyük bir uğurlama ya da merasim istemiyorum' vasiyetinde bulunduğu ortaya çıktı.

Sayısız projede yer alan başarısıyla isminden kelam ettiren 79 yaşındaki Fatma Girik, bu sabah hayata gözlerini yumdu. Sanatkarın vefat haberi başta sanat dünyası olmak üzere herkesi yasa boğdu. Girik'in daha evvel yaptığı bir açıklamadaki vasiyeti de tekrar gündeme geldi.

"Öldüğümde o denli büyük bir uğurlama ya da merasim istemiyorum"

Girik, 2019 yılında Posta'ya verdiği röportajda 'Neticede robot değilim bir canlıyım; bir gün elbette mevti tadacağım. Memduh'a (Ün) kavuşacağım. Mevt makus bir şey değil. Berbat olsa Allah vefatı vermezdi. Biz gideceğiz ki gerimizden yenileri gelsin' demişti. Vefatının akabinde nasıl bir cenaze merasimi istediğinden bahseden usta oyuncu, 'Öldüğümde o denli büyük bir uğurlama ya da merasim istemiyorum. Gülriz Sururi üzere sessiz sedasız çekip gitmek istiyorum' halinde konuşmuştu.

Röportajın tamamı için tıklayınız.

858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt