Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Usta oyuncu Haldun Dormen koronavirüse yakalandı!

Usta oyuncu Haldun Dormen koronavirüse yakalandı!
0
31

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
usta_oyuncu_haldun_dormen_koronaviruse_yakalandi_1606113116_2532.jpg

Usta oyuncu Haldun Dormen sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ile koronavirüse yakalandığını açıkladı. Usta oyuncu, durumunun iyi olduğunu belirterek maske takmaya ve sosyal mesafeli kalmaya vurgu yaparak dikkatli olma çağrısında bulundu.

Usta oyuncu Haldun Dormen sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ile koronavirüse yakalandığını açıkladı.  92 yaşındaki usta sanatçı, testinin pozitif olduğunu şu cümlelerle duyurdu:

9qoCA_1606113406_0757.jpg

"Dün yapılan test sonucumun pozitif olduğunu öğrendim fakat durumum gayet iyi. Doktorlarım yaptıkları kontrollerin sonucunda her şeyin olumlu yönde seyrettiğini bildirdiler. Lütfen nerede olursak olalım kendimizi ve çevremizdekileri en güvenli şekilde korumaya, maskemizi takmaya ve sosyal mesafeli kalmaya dikkat edelim. Hep birlikte bu virüsün üstesinden geleceğimize inanıyorum."

Similar threads

Usta oyuncu Haldun Dormen sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ile koronavirüse yakalandığını açıkladı. Kedi Sahne çatısı altındaki oyuncu Anıl Yürek koronavirüse yakalandı. Hastalık ekipteki 7 kişiye daha bulaştı. Arka arkaya yaşanan pozitif vakalar nedeniyle tiyatro oyunlarını erteleme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Usta sanatçı Haldun Dormen sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ile koronavirüse yakalandığını açıklamıştı. Hastalık ayrıca Dormen'in de yer aldığı tiyatro ekibindeki 7 kişiye daha bulaşmıştı. Usta sanatçı Dormen'den sevindiren bir haber geldi. Usta tiyatro sanatçısı ve yönetmeni Haldun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Dormen tiyatrosunun sahne ve kostüm tasarımcısı Güler Dormen Yiğit vefat etti. Türk Tiyatrosunun duayen ismi Haldun Dormen'in kız kardeşi olan Güler Dormen'in ani ölümü sanat camiasını yasa boğdu. Kalp krizi sonucu veaft eden Güler, cenaze töreni ardından defnedildi. Edirnekepi Şehitliği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Dormen tiyatrosunun sahne ve kostüm tasarımcısı Güler Dormen Yiğit vefat etti. Türk Tiyatrosunun duayen ismi Haldun Dormen'in kız kardeşi olan Güler Dormen'in ani ölümü sanat camiasını yasa boğdu. Tiyatro eğitmeni olan Ahmet Haldun Ömer Dromen'in acı günü! 92 yaşındaki usta ismi Haldun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Sinema tarihimizin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar'da 'Mesut Komiser' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Şevket Çoruh, sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını açıkladı. Ünlü oyuncu Şevket Çoruh koronavirüse yakalandı. Cuma akşamları Kanal D'de yayınlanan Arka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
858,496Konular
981,850Mesajlar
29,896Kullanıcılar
Adflkco1Son üye
Üst Alt