Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Usta oyuncu Şener Şen'den çok yoruldum açıklaması

Usta oyuncu Şener Şen'den çok yoruldum açıklaması
0
39

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
usta_oyuncu_sener_sen_cok_yoruldum_1636439063_1924.jpg

Türk sinemasının usta oyuncularından Şener Şen hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Şen artık yoruldum meydanı gençlere bırakmalıyım dedi.

Birçok başarılı sinemaya imza atan usta oyuncu Şener Şen, hayatına dair açıklamalarda bulundu. Sinemadan, sanata kadar çeşitli mevzular hakkında çarpıcı demeçlerde bulunan Şen, AntSanat'ın birinci sayısına özel röportaj verdi.

şener şenden yoruldum açıklaması

Röportaj esnasında, "Neden bu kadar az sinema yapıyorsunuz?" sorusuyla karşılaşan Şen, enteresan bir cevap verdi.

"ÇOK YORULDUM, MEYDANI GENÇLERE BIRAKMAM LAZIM"

Üzerinde yılların getirmiş olduğu yorgunluğa vurgu yapan Şen, "Çok yoruldum artık. Sinemaya üretimin had safhaya ulaştığı yıllarda başladım ve durmaksızın çalıştım. Gönlüm rahat. Büyük bir iç huzuruyla meydanı gençlere bırakmam gerektiğine inanıyorum." diye konuştu.

Şener Şen, son olarak 2017 üretimi 'Yol Ayrımı' sinemasında sinemada rol almıştı.

858,497Konular
982,550Mesajlar
30,286Kullanıcılar
yasiinakbsSon üye
Üst Alt