Emel Sayın, toplumsal medyada hakkında çıkan 'öldü' savlarıyla ilgili açıklama yaptı. Toplumsal medyada ünlü sanatkarın kalp krizi geçirdiği ve öldüğü tarafında haberler ortaya atıldı.
HABERE İLİŞKİN GÖRÜNTÜ İÇİN TIKLAYIN
Toplumsal medyada kimi kullanıcılar tarafından ünlü müzikçi Emel Sayın'ın kalp krizi geçirdiği ve hayatını kaybettiği öne sürüldü. Sayın, hakkında ortaya atılan tezlerin akabinde hususla ilgili açıklama yaptı.
Düzgün olduğunu duyuran 75 yaşındaki Emel Sayın, Instagram hesabından yayınladığı görüntüde, "Herkese merhaba. Bugün toplumsal medyada bir haber yer almış benimle ilgili, ben de arkadaşlarımdan öğrendim. Sevenlerim ve ailem telaşlandı, üzüldü Emel Sayın kalp krizi geçirdi, öldü diye ancak gördüğünüz üzere ben uygunum. Bu temelsiz bir haber. Bunu sizlerle paylaşmak istedim. Bunu niçin yaptıklarını anlamıyorum. Ne bileyim, üzüldüler çok doğal ki... Allah akıl sıhhati versin diyeceğim... Kimseye bu türlü yapmayın ne olur. Hepinize sevgilerimi gönderiyorum. İnşallah hoş, sağlıklı günlerde bir arada olalım" formunda konuştu.