Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Usta sanatçı Hülya Koçyiğit'in başına gelen talihsiz kaza!

Usta sanatçı Hülya Koçyiğit'in başına gelen talihsiz kaza!
0
56

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
usta_sanatci_hulya_kocyigitin_basina_gelen_talihsiz_kaza_1635577495_6681.jpg

Yeşilçam'ın usta sanatkarı Hülya Koçyiğit, konutta geçirdiği ufak bir kaza sonucu Atatürk Kültür Merkezi'nin açılışına katılamadı.

Geçirdiği küçük bir kaza nedeniyle Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) açılışına katılamayan oyuncu Hülya Koçyiğit, merkezi en kısa vakitte gezmek için sabırsızlandığını tabir etti.

Mevzuya ait yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen sanatçı, AKM'nin tamamlanmasının büyük bir gurur kaynağı olduğuna işaret ederek, "Cumhuriyetimizin 98. yılında bu görkemli, mükemmel yapıtın ülkemize tekrar kazandırılması büyük bir memnunluk, kültür ve sanatımız ismine muazzam bir gurur. Bu Cumhuriyet Bayramı AKM ile daha hoş. Kültür ve sanatın merkezi olan AKM'nin açılış gününe çok istememe karşın geçirdiğim küçük bir kaza nedeniyle katılamadım. Seyahatine güçlü yapıtlarla devam edecek AKM'yi en yakın vakitte gezmek için sabırsızlanıyorum" sözlerini kullandı.

Ünlü sanatçı, AKM'nin memleketler arası yapılarla yarışacak donanımda olduğunu vurgulayarak, "Merkezimiz için başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy ve tüm işçilerine sonsuz teşekkürler. Buram buram sanat kokan salonlarında, koridorlarında kaç yapıtların sanatseverlerle buluşması dileğiyle" değerlendirmesinde bulundu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı da kutlayan Koçyiğit, "98 yıl evvel bize Cumhuriyeti armağan eden Ceddimiz, Ulu Başkan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, onun aziz silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz sevgi ve hürmetle anıyorum. Cumhuriyet Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum. Ne memnun Türk'üm diyene." sözlerine yer verdi.

858,496Konular
981,848Mesajlar
29,894Kullanıcılar
Üst Alt