Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Usta sanatçı İlhan Daner yaşamını yitirdi! Betül Demir duyurdu...

Usta sanatçı İlhan Daner yaşamını yitirdi! Betül Demir duyurdu...
0
65

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
usta_sanatci_ilhan_daner_yasamini_yitirdi_betul_demir_duyurdu_1633161810_6317.jpg

Türk sinema ve tiyatro dünyasının çınarları arasında yer alan ünlü oyuncu İlhan Daner'den acı haber geldi.

Şarkıcı Betül Demir Twitter hesabından, usta oyuncu İlhan Daner'in yaşamını yitirdiğini duyurdu. Bir süredir tedavi gören usta oyuncu Daner'in ölümüyle ilgili paylaşım yapan Demir,

63OqE_1633161818_3959.jpg
  • "Seni uğurlamak çok zor olacak İlhan hocam, Ayşen'e sarıl benim yerime de" ifadelerine yer verdi.
cJQ7O_1633161757_939.jpg

Demir'in paylaşımı şu şekilde:

"İlhan Daner, Ne şanslıyım ki senin gibi bir çınarla aynı sahnede oynadım. Bazen kuliste endişeyle seni izlerdim, hasta olduğunda ama sahneye adım attığın anda delikanlılara taş çıkarırdın. Seni uğurlamak çok zor olacak İlhan hocam, Ayşen'e sarıl benim yerime de"

zxSdc_1633161776_4852.jpg