Inside Edge Capital Management’ın kurucusu Todd Gordon, Bitcoin (BTC)’in son çıkışının büyük olasılıkla ilk adım olduğunu, ancak yatırımcıların kripto para birimlerine ne kadar ayrıklarına dikkat etmesi gerektiğini söylüyor.
Todd Gordon: Bitcoin (BTC)’de 150.000 dolara kadar bir direncimiz yok
Bitcoin 9 ve 10 Kasım’da ATH seviyelerine ulaştıktan sonra Gordon, CNBC’nin “Trading Nation” programına yaptığı açıklamada, “Müşteri portföylerinin bir parçası olması gerektiğini düşünüyorum, ancak küçük bir parçası” dedi. Aynı zamanda Gordon, Bitcoin’in 6 haneli fiyatlara ulaşılabileceğini de ekliyor:
Aslında 125.000 ile 150.000 dolar arasında bir direncimiz yok, yani… Bence oraya ulaşacak.
Portföyünün %3’lük kısmını kripto paralara ayırdığını söyleyen Gordon, Apple şirketinin kripto teknolojisini araştırırken, Çin yasağı ve metaverse’nin genişlemesinin bir sonucu olarak madenciliğin ABD’de yoğunlaştığını ve piyasasının “şaşırtıcı” volatilitesine rağmen birkaç yukarı yönlü katalizörü olduğunu söylüyor:
Boğalıyım ama piyasa aşırı volatil, lütfen dikkatli olun ve burada neyle uğraştığınızı anlayın.
Ekonomi yeniden açılmaya devam ettikçe ve rakamlar ısınmaya başladıkça, bir noktada Fed’in devasa para desteğinden geri adım attığını, piyasalardaki likiditeyi azalttığını ve potansiyel olarak kripto performansını boğduğunu göreceğiz.
Sanchez ayrıca, kendi kripto para birimlerini oluşturmaya çalışan küresel merkez bankalarının da bir tehdit oluşturabileceği konusunda uyarıyor:
Merkez bankası kripto para birimleri (CBCD), düzenleme söz konusu olduğunda bir avantaja sahip olma potansiyeline sahip ve şu anda kripto ile ilgili büyük bilinmeyen bu. Büyük kazananlar ve kaybedenler yaratabilir.
Her şey düşünüldüğünde, Sanchez, ihtiyatın anahtar olduğu konusunda Bitcoin (BTC) sahibi olan Gordon’la hemfikirdi. Sanchez’de küçük pozisyonların güvenli olduğunu düşünüyordu:
Bir pozisyon alırsanız, çok küçük bir pozisyon olmalı.