Kripto trader’ı ve analisti Tyler Swope, şimdi patlamaya hazır olduğunu belirttiği üç altcoin projesi hakkındaki temel analizini paylaşıyor.
Tyler Swope: Compound (COMP), büyük olasılıkla patlak vermenin eşiğinde
Tyler Swope yeni analizinde, merkezi olmayan finans (DeFi) projesi Compound (COMP)’a dikkat çekiyor. Analiste göre Compound (COMP), Polkadot (DOT) alt tabaka ekosistemine geçeceği haberlerinin ortasında büyük olasılıkla patlak vermenin eşiğinde ve yeni ürünü Gateway’i piyasaya sürüyor. Tyler Swope konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:
Gateway, Ethereum‘daki COMP token sahipleri tarafından yönetilen bir Substrate Blockchain’idir. Başlangıçtan itibaren, Gateway tamamen yükseltilebilir. Yönetim, fork veya kesinti olmadan kod yükseltmelerine oy vererek Blockchain’i doğrudan yükseltebilir.
Tyler Swope: Popüler altcoin Compound yükseleceğe benziyor
Tyler Swope ayrıca Compound CEO’su ve kurucusu Robert Leshner’ın yakın zamanda Federal Rezerv ile DeFi ve özellikle Compound misyonu hakkında konuştuğunu belirtti. Tyler Swope konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:
Compound CEO’su ve kurucusu… Geçen hafta bunu söyledi… “Bugün Federal Rezerv personeline Compound ve DeFi’yi sunma fırsatım oldu.” Compound yükseleceğe benziyor.
Analistin listesinde patlayacağına inandığı bir sonraki altcoin projesi olarak Enerji Web Tokeni yer alıyor. Tyler Swope’a göre, EWT büyük ölçüde küçümseniyor. Çünkü nedeni, takımın token fiyatından çok ürünlerini geliştirmeye odaklanmış olması.
Analist, kendisinin bu stratejinin hayranı olduğunu söylüyor. Ancak analist, aynı zamanda ekibin orta vadeli yol haritasının, EWT varlığının fiyatını olumlu yönde etkileyebilecek bazı yükseliş yükseltmelerini içerdiğini belirtiyor. Tyler Swope konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:
Energy Web‘i seviyorum. Onunla ne olacağını biliyorum. Enerji oyununu değiştiriyor… Birçok pilot program sürüyor. Maalesef ekip, kripto para fiyatını oluşturmaya odaklanmış durumda değil ki bu bence iyi bir şey… Ama bence bu size biriktirmeniz için zaman veriyor. Ama bence bu yolda olması gereken bir seçim takımın tokenomiklere ve bunun gibi şeylere odaklanmaya başlaması… EWT’de her zaman iyimserim.
Tyler Swope: Perpetual Protocol’ün büyümek için çok fazla alanı var
Bir ürünleri var ve temelde büyük hacimleri zorluyor… Her seferinde temel ilkelere uyuyorum… Perpetual, farklı varlıklar için merkezi olmayan kalıcı bir sözleşmedir… Altın varlıklara, sentetik varlıklara taşınmak istiyorlar, ancak yalnızca şu anda kripto varlık aşaması…
Tyler Swope, kripto para birimi türev borsalarından Perpetual’ın, merkezi olmayan türev borsaları içinde en yüksek hacme sahip olduğunu ve zirvede 24 saat içinde 80 milyon dolarlık hacmi gördüğünü belirtiyor. Tyler Swope, piyasa değerine göre en iyi varlıklar arasında yer alan Perpetual’ın büyümek için çok fazla alanı olduğunu söylüyor.