Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Usta Trader’a Göre Ripple (XRP) Kış Uykusundan Uyanıyor ve Patlamaya Hazır!

Usta Trader’a Göre Ripple (XRP) Kış Uykusundan Uyanıyor ve Patlamaya Hazır!
0
42

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
xrp-ripple-3.jpg

2018 Ocak ayında Bitcoin’in (BTC) çöküşünü kestirim ettikten sonra kripto para etraflarında efsanevi statüye ulaşan tecrübeli bir trader, XRP’nin uzun süren ayı kış uykusundan uyanmaya hazır olduğunu söylüyor.

Daily Hodl haberine nazaran yeni bir tweet’te Peter Brandt, 430.900 takipçisine Ripple’ın mahallî token’ı XRP’nin büyük emsallerine yetişme fitilini ateşleyebilecek büyük bir aksine dönüş modeli oluşturduğunu söyledi.

“Ters H ve S (baş ve omuzlar) modelin tamamlanmasına bağlı.”

Capture-8.png

Brandt, XRP’nin nihayet boğa döngüsünü başlatabileceğine dair işaretler gösterdiğini söylese de, hala yedinci en büyük kripto varlığından uzak duruyor.

“OTC (tezgah üstü) menkul değer ticareti yapmıyorum. Bu çeşit menkul değerlerle ticaret yapsaydım, XRP ilgimi çekerdi. XRP, Ripple Labs tarafından verilen bir güvenliktir.”

Brandt’ın XRP’den uzaklaştığı biliniyor. Ocak ayındaki bir strateji oturumunda tecrübeli trader, XRP’nin sonunda patlak vermesine karşın bunun uzun vadeli bir yatırım olduğuna hala ikna olmadığını belirtti:

“Çoğunuzun Ripple hayranı, XRP hayranı olduğunu biliyorum. Üzgünüm, bu mevzuda heyecanlanamıyorum. Geçmişte bunu sizinle tekraren konuşmuştum. Benim için bu bir Bitcoin öyküsü. Bitcoin eski paradır. Dikkatini dağıtmak istemiyorum zira bence hepsinin büyükbabası Bitcoin olmaya devam edecek. XRP çok uygun bir patlama yapabilir lakin birebir vakitte bir kırılım da olacak. Münasebetiyle, odak noktam Bitcoin olmaya devam edecek ve Bitcoin’e başka her şeyin turnusol testi olarak bakacağım.”

Bitcoin’e gelince trader mevcut boğa piyasası sona ermeden evvel 240.000 dolara kadar yükselebileceğini kestirim ettiği için önde gelen kripto para ünitesinde uzun vadeli yükseliş kanısına sahip:

“Bitcoin, son on yılda üçüncü parabolik ilerlemesini yaşıyor. Aritmetik ölçekte parabolik bir ilerleme son derece azdır.”

858,467Konular
981,168Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt